Pluspunten
Heel snel met bestellen en de levering was snel. Ook waren de producten goed verpakt en zagen ze er goed/netjes uit.
VerbeterpuntenHet heeft mij erg gestoord dat ik om de haverklap werd gebeld door de medewerkers met de vraag of ik de mail had gezien en wat mijn reactie daarop was. Daarnaast vond ik het erg vervelend dat ik 3 keer opnieuw de bevestiging voor mijn bestelling door heb moeten geven omdat het niet exact de woorden waren die het bedrijf wilde horen. Misschien kunnen jullie hier een soort disclaimer voor maken dat ik dus niet 3 keer opnieuw hetzelfde mailtje (maar dan in iets andere woorden) hoef te sturen.
Dag Daphne, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je niet geheel tevreden bent over de gehanteerde werkwijze. Wij hanteren intern bepaalde regels over wanneer iets in werking mag worden gezet. Dit is aan de hand van een duidelijk akkoord. Uiteindelijk is dit gegeven en is er op tijd geleverd. Het continue contact per mail en telefoon is nodig geweest om de zeer krappe leveringsdatum te kunnen halen. Ik hoop dat je dit kunt begrijpen en de volgende keer weer aan ons denkt.
Pluspunten
Alles, snelle levering, verhouding prijs/kwaliteit is prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Dit bedrijf is echt geweldig. Door hun snelle service en duidelijke manier van communiceren hebben wij al meerdere keren gebruik gemaakt van hun service.
VerbeterpuntenHet printen van kleine onderdelen, dat is echt het enige verbeterpunt dat ik mij kan bedenken bij het product dat wij besteld hebben.
Pluspunten
na contact per email, snel antwoord
Pluspunten
Vroegtijdig overleg over beschikbaarheid artikel
VerbeterpuntenSlordigheid voorkomen in offerte.
Pluspunten
Premiumgids was de goedkoopste aanbieder voor het product wat wij zochten. De communicatie verliep uitermate plezierig. De betreffende medewerker dacht prima mee. Levering vervolgens heel snel! Kortom: absoluut een aanrader!
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter de specificaties van de producten in de offerte opnemen. Je gaat er van uit dat je de originele bottles van Join the Pipe ontvangt maar dit is niet geval. Bij het indienen van een klacht wordt je afgepoeierd met de reactie, "ja op het plaatje is dit niet het geval, overal wordt er vermeld dat je niet moet afgaan op plaatjes omdat dit mogelijk kan afwijken" Dus premiumgids spreekt zichzelf tegen. Ik zal hier nooit meer een nieuwe bestelling plaatsen.
Beste Matijs,We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de bestelling. Echter is jouw klacht niet conform de feiten.Daar hebben we helaas reeds vergeefs met jou over gecommuniceerd. De door ons geleverde "Join the Pipe" fles is ook de originele fles. Join the Pipe heeft namelijk een transparante en een frosted uitvoering.Deze transparante versie stond afgebeeld in het door jou ondertekende voorstel en hebben we ook geleverd. Indien jij in het offerte traject had laten weten, dat je een frosted versie wilde, hadden we deze uiteraard aangeboden.Hier is echter nooit over gesproken. Om deze reden kunnen wij je dan ook niet tegemoet komen.
Pluspunten
Snelheid in antwoorden. Correcte feedback
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
heel breed scala aan diverse producten hele snelle levertijd leuk contact met de medewerkers
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- Goede adviezen - Snelle reactie, direct aangepaste offerte/proefdruk - Beste prijs - Nog voor de afgesproken leverdatum geleverd - Eindresultaat boven verwachting mooi Kortom: blij en absoluut voor herhaling vatbaar
Pluspunten
zeer goede service, correcte communicatie
Verbeterpunten- De plastic potjes in de doosjes zouden groter moeten zijn. Ook een grotere versie past hierin en biedt een mooier resultaat. - Het turfblokje zou 2x groter moeten in een iets groter potje. Nu te weinig inhoud voor het klein potje.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Denken mee en adviseren. Professioneel!!