gratis sample versturen
Pluspunten
onmiddelijke email communicatie
Pluspunten
goed en snelle levering in zeer drukke tijd
Pluspunten
Super snelle reacties wat erg prettig werkt.
VerbeterpuntenBedrukformaat stond goed in de offerte maar was erg klein. Was prettig geweest als ik hier even op was gewezen vooraf gezien ik had aangegeven dit product niet eerder te hebben besteld. Met meedenken gelukkig toch nog iets groter kunnen krijgen.
Pluspunten
Prettig contact en levering volgens afspraak. Goed bereikbaar via mail en telefoon.
Pluspunten
goede adviezen, snelle levering
Pluspunten
Het contact met de medewerker van Premiumgids, Robbert de Waard, was top! Hij heeft onze opdracht perfect uitgevoerd!
Pluspunten
geweldige oplossing voor het probleem van de 50 missende klokjes
Verbeterpuntencommunicatie met de Poolse leverancier?
Pluspunten
Goede communicatie, snel geregeld, mooie producten
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle terugkoppeling via e-mail
Verbeterpuntenkwaliteit van het geleverde was helaas niet consistent. er zaten een paar stuks ± 20 stuks van mindere kwaliteit bij met strepen kleurverschil etc.
Pluspunten
Heel snelle responstijd zowel op gebied van offerteaanvraag en -wijziging als op levering van de goederen. Wij kregen een mailtje dat de goederen die dag op transport gingen maar enkele uren later stond de transporteur al bij ons !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goed assortiment snelle levering
Verbeterpuntenonbedrukt kleinere hoeveel heden leveren
Pluspunten
zeer prettig in de omgang, enthousiaste vertegenwoordigers.
Verbeterpuntende print op de powerbanks was niet zoals ik naar aanleiding van de digitale proefdruk had verwacht, veel minder kleur.
Pluspunten
Snel en goed geholpen, ook met de bedrukking/drukproeven. Vlotte levering. Probleempje met aantal defecte items snel en correct opgelost.
VerbeterpuntenVerpakking van de individuele items deed afbreuk aan de kwalitatieve uitstraling, slecht geplakte doosjes en venstertjes. Items zelf kwalitatief in orde, op enkele defectjes na wat keurig is opgelost!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenHet was hinderlijk om zo gebeld te worden wanneer ik niet achter mijn plek zat. Gebeld op mobiel, op kantoor, voicemail werd achtergelaten, de receptie werd zelfs gebeld en vervolgens een email die volgde. Zeer behulpzame en vriendelijke verkoper die zijn werk goed doet, dat wel. Maar mag íets minder.
Pluspunten
snelle reactie en levertijden
Verbeterpuntenmeer aandacht voor aftersales en informatie over techniek verschaffeb.