Pluspunten
Zeer snelle levering, nog voordat we betaald hadden, ondanks dat we voor het eerst iets bestelde.
Verbeterpunten---
Pluspunten
duidelijkheid
Verbeterpuntencommunicatie mbt levertijd
Pluspunten
Erg leuk geholpen en echt service gericht. Dit was de eerste keer en nu weet ik waar ik de volgende keer moet bestellen.
Pluspunten
snel, vriendelijk, ruime sortering goede kwaliteit
Pluspunten
Snel, accuraat en beste prijs in de markt.
Pluspunten
Snelle behandeling van offerteaanvraag. Scherpe prijs! Met goede kwaliteit. Goede communicatie/navraag specifieke klantenvraag Goede hulp bij aanleveren bescheiden. Oplossen van een probleem, wanneer de klant dit niet zelf kan leveren. (verkeerde format afbeelding)
VerbeterpuntenKan ik zo niet bedenken.
Pluspunten
- Vriendelijk personeel - snelle service - betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle offerte en uitvoering van de order. BINNEN een week de goederen geleverd. Prachtig bedrukt. Fraaie powerbanks voor onze cliënten. Kortom, alles van a tot z keurig verzorgd. Roel Tholen, onze complimenten! Ga zo door.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
snelle dienstverlening, prettig contact, vallen goede afspraken mee te maken over aangepaste orders.
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenOver het aanleveren van het beeldmateriaal was enige verwarring ivm snijlijnen. Dit was niet duidelijk gecommuniceerd van te voren.
Pluspunten
Snelheid van de levering is erg goed en ik ben goed geholpen
Pluspunten
snelheid, zowel in reactie op een aanvraag als in voorbeelden en orders.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelheid van leveren en kwaliteit van het product
VerbeterpuntenEerlijk zijn dat als je een deal maakt over een prijs dit inclusief BTW is. De rekening viel dus beduidend hoger uit dan ik dacht afgesproken te hebben.
Pluspunten
Communicatie is goed en snel. Producten nog niet ontvangen (obv eigen keuze levertijd later) dus over kwaliteit en betrouwbaarheid nog geen oordeel.
Pluspunten
Snelle terugkoppeling / Meedenken /