Pluspunten
Er wordt met je meegedacht, erg prettig. Goede snelle levering.
Pluspunten
Prima geluister en meebewogen met de klant.
VerbeterpuntenEr blijkt achteraf dat er meer opties zijn om de logo te plaatsen en er is maar 1 optie getoond. Ik ben niet ontevreden met het resultaat maar had graag de keus zelf willen maken.
Pluspunten
snelle reactie op offerteaanvragen goede kennis van zaken snelle leveringen
Pluspunten
De communicatie was zeer prettig. Er wordt meegedacht en je krijgt heel snel een reactie.
VerbeterpuntenZou het voor nu niet zo snel weten. Blijft achter de Eco uitstraling staan, dit onderscheid je van de rest. Er is al genoeg 'nep' op de markt, wat ten koste gaat van de natuur en de maatschappij.
Pluspunten
Prima! Alles verliep heel erg vlot. Zeer klantgericht. We zijn erg tevreden.
Pluspunten
Fijn dat jullie altijd snel schakelen met ons. En dat alles kan. Ook goed bereikbaar, snelle antwoorden per mail.
Pluspunten
Snelle en persoonlijke communicatie.
VerbeterpuntenHet was me in eerste instantie niet duidelijk in welk format hetgeen we op de bidon afgedrukt wilde hebben, aangeleverd moest worden. Dit betekende dat na het opsturen van de opdracht, de vraag terugkwam het format te wijzigen. Omdat we het betreffende programma niet hadden, hebben we hiervoor een vormgever ingeschakeld. Dit zorgde voor wat vertraging. Uiteindelijk was dit niet ten nadele van de levertijd van de bidons.
Pluspunten
-snelle communicatie -duidelijke communicatie -snellere levering dan verwacht
Pluspunten
Goede communicatie, snelle werkwijze!! Uitstekende service bij nieuwe levering van een product wat niet goed bedrukt was.
Pluspunten
Alles gaat vlot, zonder meer.
Verbeterpuntenmomenteel geen