Pluspunten
Onderhouden tussentijds goed contact met de leverancier. Denken in oplossingen en schakelen snel.
Pluspunten
- snel geleverd in overleg - goed bereikbaar - prettige communicatie
Verbeterpunten- track and trace code voor bezorging
Pluspunten
snel en dekwaat
Pluspunten
Snelle service + aangenaam personeel met in bijzonder Rik Nouwen.
Pluspunten
Goede en betrouwbare partij!
Pluspunten
Snel een alternatief aangeboden nadat bekend was dat er niet kon worden geleverd. Snelle levering was ook top
VerbeterpuntenOp 1 product zat een beetje beschadiging/zwarte vlekjes
Pluspunten
Snel, goede service.
VerbeterpuntenAls er iets wijzigt in de levering dit graag laten weten. Goed lezen in eerdere mails, ik heb meerdere keren dezelfde vraag gekregen. Flexibiliteit in minimale afname zou fijn zijn.
Bedankt voor uw beoordeling! Bedankt voor uw verbeterpunten, we zullen dit meenemen en hier lering uit trekken.
Pluspunten
Goed en snel leveren. Goede prijs
VerbeterpuntenFactuur al ruim voor levering gekregen. Niets van gecommuniceerd. Vervolgens vlak na levering al aanmaning ontvangen ;-(
Bedankt voor uw beoordeling! In de offerte hebben we helder gecommuniceerd dat we bij een eerste order een vooruitbetaling wensen te ontvangen, hier bent u mee akkoord gegaan bij het plaatsen van de bestelling. Jammer dat u het hiermee achteraf oneens bent. Bij een vervolgorder kunt u uiteraard op rekening betalen.
Pluspunten
Goede communicatie tijdens het traject, snelle levering, mooi product. (complimints met eigen opdruk)
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenDeze kan ik op dit moment niet geven.
Pluspunten
Met de hulp van alle medewerkers ben ik erg blij. Ik had een ad-hoc opdracht waar alle zeilen voor bijgezet zijn om toch op het nippertje alles te kunnen leveren aan de interne en in dit geval ook een externe klant. Dank voor deze klantgerichte medewerkers bij Premium!
Pluspunten
Super snel geleverd en precies volgens wens en afspraak.
Pluspunten
Snelle levering en een zeer leuke verrassing achteraf gehad
VerbeterpuntenControleer zending, alvorens te versturen
Pluspunten
Heel vriendelijk personeel en goede prijzen
Pluspunten
Er wordt altijd snel gereageerd op de mail, prima! En meegedacht of in ons geval een mooi aanbod gedaan waardoor we toch de bestelling via jullie hebben laten lopen. Service is ook prima.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede service, duidelijke communicatie en goede kwaliteit.
Pluspunten
Klantgericht >> Bestelling zou binnen 2 tot 5 dagen worden geleverd maar ivm een beurs hadden wij een deadline van 4 werkdagen. Na telefonisch overleg is Marc Hunnekens er direct achteraan gegaan en even daarna (na interne afstemming) kon hij ons de garantie geven dat de bestelling binnen 4 dagen geleverd zou worden. De heldere communicatie, het snelle schakelen en het meedenken met de klant zorgde voor een zeer prettige samenwerking.
VerbeterpuntenEen track & trace nummer voor de bestelling?
Pluspunten
nemen snel de telefoon op, denken mee leveren snel offertes
Verbeterpuntennee vooral zo blijven
Pluspunten
Goede communicatie, snelle reacties, keurige afhandeling
VerbeterpuntenIndien jullie nog iets sneller zouden kunnen leveren zou alles perfect gaan.