Pluspunten
hele snelle communicatie; zowel telefonisch als via email. Duidelijke offerte; duidelijke afspraken over levertijd; duidelijke afspraken over alternatieven
Verbeterpunten--
Pluspunten
Fijne service door medewerker en je weet meteen wat mogelijk is. Afspraken worden nagekomen. Super snelle levering. (wat ook opviel was de zorgvuldigheid in verpakking)
Pluspunten
Duidelijk 1 contactpersoon tijdens het gehele proces vanaf offerte tot levering. Dat communiceert prettig. Levering exact op aangegeven datum. Prijs/kwaliteit verhouding goed.
VerbeterpuntenAlles verliep naar wens, dus geen verbeterpunten.
Pluspunten
Top! We hadden snel een bestelling nodig en dat werd netjes op tijd afgeleverd. Betaling is ook op vele manieren mogelijk.
Pluspunten
Personeel werkt snel, communiceert duidelijk en komt haar afspraken na.
Verbeterpuntenmeer productfoto's (binnen en buitenkant)
Pluspunten
flexibel. kunnen snel schakelen
Pluspunten
De laaste bestelling en levering zijn bijzonder soepel en volgens afspraak verlopen. Voor een volgende event neem ik diit bedrijf zeker mee als het gaat om promo artikelen en relatie gifts. Over de nazorg en garantie kan ik niet teveel zeggen daar ik hier gelukkig nog geen ervaring mee heb.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Erg vriendelijk, duidelijk en behulpzaam
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle feedback, er werd meegedacht met de achtergrondkleur voor het logo
Verbeterpuntenniet nodig
Pluspunten
Communicatie was perfect. Beste van verscheidene leveranciers
VerbeterpuntenDe tekst op briefopener was zo gegrafeerd dat de briefopener voor linkshandigen is (anders was tekst op de kop)
Pluspunten
Altijd snel antwoord, prijs-kwaliteit prima
Pluspunten
zeer snelle en prima service
Verbeterpuntengeen. Doe zo verder !
Pluspunten
correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
reageren snel, leveren op tijd, vriendelijk en gezellig personeel, persoonlijk
Verbeterpuntentot dusver geen... altijd goed geholpen!
Pluspunten
Prettige duidelijk communicatie
VerbeterpuntenDigitiale proef van de pennen, geeft toch niet goed de werkelijke pen weer, hierdoor ontstaat er een verschil tussen beeldvorming van klant en werkelijke levering, wat in ons geval een kleine teleurstelling geeft.
Pluspunten
Goede communicatie met het personeel en afspraken worden nagekomen.
VerbeterpuntenDe wikkel met de foto op de blikjes bloembollen was niet op alle blikjes netjes geplakt. Misschien hier extra aandacht aan geven?
Pluspunten
Correct en geleverd geleverd wat we afgesproken hadden.
VerbeterpuntenDe aanhouder wint, maar elke dag bellen om de stand van zaken te peilen, komt wat te enthousiast over.
Pluspunten
Gemaakte afspraken worden heel snel opgepakt en nagekomen.
VerbeterpuntenGa zo door!