Pluspunten
Binnen 2 uur offerte in de mailbox. Zeer snelle levering. 2 dagen na akkoord producten in huis (memo's).
VerbeterpuntenKleine tip: communiceer tussendoor de status van het product/drukproef. Bijvoorbeeld als het niet gaat lukken om dezelfde dag nog een drukproef te verzorgen. Zo zit de klant nooit met vragen en in onzekerheid.
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Verbeterpuntenredelijk duur
Pluspunten
snel en daadkrachtig handelen
Verbeterpuntenpersoonlijk ervaar ik een leesbevestiging vragen als zeer irritant. vooral als dit steeds opnieuw zo is. wellicht alleen instellen bij orderbevestiging ofzo. niet bij al het contact.
Pluspunten
superrrr geregeld
Pluspunten
snelle, accurate, zorgvuldige behandeling en verwerking/levering van opdracht/product. Vriendelijke persoonlijke benadering door medewerkers
Pluspunten
het was van ons uit wat rommelig en op het laatste nippertje maar jullie hebben de bestelling heel snel en correct bezorgd. Complimenten daarvoor.
Pluspunten
Super goed contact en een mooi product
Pluspunten
Snel duidelijk met goede producten
Pluspunten
Goede klantenservice/afhandeling bij wijziging van bestelling
Pluspunten
Goed geholpen, snelle reactie op vragen via email, goede telefonische bereikbaarheid, klantvriendelijk en levertijd sneller dan verwacht!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Tussen mijn eerste contactname voor een offerteaanvraag en uiteindelijke levering van goederen zat slechts een dikke week. Echt top!
Pluspunten
Snelle reactie op offerteaanvraag (binnen 2 uur)
Verbeterpuntengeen