Pluspunten
Super geholpen! We konden de goede mok niet vinden, maar door de kennis van Ron over de voorgaande jaren konden we exact de goede mok bestellen en over de prijs konden we het goed eens worden.
Pluspunten
Altijd de beloofde levertijd nagekomen, snel schakelen is geen probleem. Een vast contactpersoon is ook fijn. Toen wij de eerste keer powerbanks hadden besteld, zaten er een aantal defecte tussen. Deze gewoon kosteloos mogen retourneren en nieuwe gekregen.
VerbeterpuntenSoms moeten we wel lang wachten tot de digitale proef wordt toegestuurd. Ook wordt er soms niet duidelijk of onjuist gecommuniceerd wanneer de digitale proef toegestuurd wordt.
Pluspunten
Goed advies, snelle service en groot aanbod. Vandaar dat wij al meerdere keren besteld hebben bij Premiumgids. Erg tevreden over de samenwerking. Een aanrader!
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door!
Pluspunten
super snelle levering van een super mooi product. Ze kunnen daar snel schakelen, heel fijn!
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. De mensen van Premiumgids hebben gezorgd dat de mokken die ik bestelde op het juiste moment geleverd werden bij de klant.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Fijne communicatie, afspraken worden nagekomen en snelle levering. Heel fijn zaken doen met medewerker Roel Tholen
Pluspunten
Erg snelle reacties en levering. Kwaliteit van het product was prima
VerbeterpuntenBel nadat het geleverd is nog even na of het werkelijk ontvangen is
Pluspunten
Erg adequate afhandeling, korte besteltijd. Bedrukking was erg netjes uitgevoerd. Goed geholpen door Roel.
Pluspunten
Keurig product!
VerbeterpuntenJammer dat de logo's niet groter konden! Daarnaast is het een tip over te stappen op een andere bezorger. De bezorging die nu levert, is onhandig op het moment dat er niemand thuis is. Daarnaast is het fijn op het moment dat de producten op de bus gaan, hier een bericht over wordt gestuurd.
Pluspunten
Levering was snel en conform afspraak. Prijsstelling eveneens prima.
Pluspunten
snelle reactie op aanvraag en overige opmerkingen
Verbeterpunten-