Pluspunten
- Mooi materiaal - Hele snelle levering (ruim voor de uiterlijk gewenste datum) - Behulpzaam, goed contact
Pluspunten
Roel heeft me eerlijk, snel en vakkundig geholpen. Dank daarvoor
Pluspunten
Creatieve, meewerkende partner i.p.v. reactieve leverancier.
Pluspunten
Er is veel mogelijk, er kan snel geschakeld worden
VerbeterpuntenIk vind soms de kwaliteit wat matig van de producten. Ik zou daar beter over geinformeerd willen worden. Bijv: dit kost 20 cent per stuk meer maar dan heb je ook meer kwaliteit.
Pluspunten
het contact met onze vaste contactpersoon is altijd uitstekend, hij heeft kennis van zaken en reageert snel, super!
Pluspunten
Snelheid, flexibiliteit, levering volgens afspraak, adequate advisering
VerbeterpuntenAfspraken over bellen als voorstel ontwerp gemaild zou zijn en ook bellen bij verzending bestelling zijn niet nagekomen. Verbeterpunt: ofwel niet afspreken of nakomen.
Pluspunten
Zeer snelle levering exact zoals aangeven en meegedacht bij totaal concept zou hier zeker nog een keer bestellen erg tevreden!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Snelle offerte, correcte facturatie
Pluspunten
Maandagmiddag op het laatste moment een bestelling geplaatst voor bedrukte USB creditcards. Zouden vrijdag geleverd worden maar tot mijn verbazing waren ze donderdagmiddag al binnen! Communicatie en nazorg van contactpersoon Ron waren top! De klantverwachting overtroffen!
Pluspunten
Snelle reactiesnelheid
VerbeterpuntenOveral juiste aanhef/adressering gebruiken