Pluspunten
Heel goed dat ik na het krijgen van de factuur nog een keer gebeld werd om te controleren of ik alles had begrepen.
Pluspunten
Snel een offerte. Snelle levering. Meedenken.
Pluspunten
Geweldige service, snelle reactie op mijn offerte aanvraag, er wordt met de klant meegedacht naar mogelijkheden en een hele snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en goed personeel
Pluspunten
Communicatie en service.
Pluspunten
Snelle reactie op mail, goede communicatie, snelle levering van sample en daarna de volledige order.
Pluspunten
zeer goede service en hulp bij vragen
Verbeterpuntenkwaliteit van de rugzakjes. Mag beetje steviger zijn.
Pluspunten
Snelle levering, prettig schakelen
VerbeterpuntenDe eerste mail met offerte. Net iets to much!
Pluspunten
Plezierig,vooruitstrevend en naar volle tevredenheid zaken gedaan!
Pluspunten
snelle reactie, en levering
Pluspunten
Zeer goed contact, altijd een snelle reactie en goed hulpvaardig
Pluspunten
doen wat je belooft. snelheid alternatieven bieden
Pluspunten
Goede communicatie, prettige mensen, snelle levering.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de tassen was matig. Bij verscheidene zakte de bodem eruit. Verder was de kleur van de tassen beduidend anders dan op de voorgaande schets. De foto vanuit de fabriek liet dit al een beetje zien, maar toen was er al niets meer aan te veranderen (stof was al ingekocht).
Pluspunten
Voor de 2e keer iets besteld bij Premiumgids en ik ben nog steeds tevreden. Ze reageren snel, ze denken mee, ze komen afspraken na. Eigenlijk heb ik geen negatieve punten. Het is gewoon een prettig bedrijf om mee samen te werken.
VerbeterpuntenHelemaal niets
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenKwaliteit van het borduurwerk verschilt per item. Ook de plaatsing plek verschilt soms een 1/2 cm waardoor het ene petje er fantastisch uitziet en de andere een beetje rommelig.