Pluspunten
Goede communicatie, en denken mee over ideeen
VerbeterpuntenVind het jammer dat we een sample hebben besteld van een product, en dit niet iets was wat we bedoelde, en daarna een ander product hebben bestel en deze wel aan onze eisen voldeed, deze niet tegen elkaar zijn afgestreept. Als we verder niks hadden besteld was dit prima.
Pluspunten
werd goed geholpen en product is precies wat we wilden, helemaal top
Pluspunten
Credits naar RON!! Bedankt voor het snelle schakelen ondanks vrijwel alle bestellingen spoed hadden.
Pluspunten
Veel kennis rondom de specialistische artikelen Goed meegedacht in de oplossing die wij zochten Strakke communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super service, kwam ondanks de kerstdrukte eerder dan verwacht. Heel blij met alle hulp en meedenken. Dank premiumgids!!
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Ik had met spoed een give away nodig. Het was echt kort dag. Maar Premiumgids heeft het voor elkaar gekregen. Communicatie liep heel goed en snel. Bovendien een stuk goedkoper dan een andere offerte die ik had opgevraagd eerder elders. En de kwaliteit was ook beter. Absolute aanrader!
VerbeterpuntenEr werd mij een vraag gesteld over thuiskopie. Hier heb ik geen verstand van. Dat was ook wel duidelijk uit mijn vragen naar hen. Maar ik werd hierin steeds doorverwezen naar een beschrijving, waar ik nog niet veel wijs uit werd. Iets meer begeleiding hierin had wel gewaardeerd.
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, snelle afhandeling en bezorging
VerbeterpuntenGeen op dit moment
Pluspunten
Snelle, correcte levering. Alles via mail perfect geregeld.
Pluspunten
snelle service, prijs kwaliteit prima, vriendelijk personeel, top bedrijf
Pluspunten
Snelle, correcte levering Tussendoor werd je volledig op de hoogte gehouden Snelle reacties op mijn vragen
Pluspunten
snelle reactie, goed meedenken, prettig contact.
Verbeterpuntenbetaling vooraf bij afname van dient/product 1ste keer was niet duidelijk. Wellicht goed dat bij eerste orden duidelijk te vernoemen.
Pluspunten
Echt een top bedrijf : vriendelijk , snel en een goede prijs. Voorbeeld voor velen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg snelle afhandeling van de bestelling. Erg vriendelijk en snel te woord gestaan door het personeel. Veel mogelijkheden.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Zeer snel en correct geholpen! De eindresultaat van het relatiegeschenk was prachtig en is zeer snel geleverd, dank daarvoor!
VerbeterpuntenMisschien iets minder mails versturen, verder prima!
Pluspunten
Fijne en snelle communicatie.
VerbeterpuntenHelaas was er 1 artikel niet geleverd. Maar er wordt goed mee gedacht op het op te lossen.
Pluspunten
Zeer prettige en snelle communicatie; meedenkend; flexibel; oplossingsgericht.
Pluspunten
Snelle hulp bij het aanleveren van de visual. Zoeken dingen voor je uit en geven snel antwoord. Kaart ziet er goed uit. Kleuren waren iets anders dan verwacht, maar op zich niet lelijk.
VerbeterpuntenLevertijd was redelijk lang, maar gelukkig hadden we de tijd.