Pluspunten
Super snelle communicatie en tevreden over de levering!
VerbeterpuntenAchteraf betalen als optie meegeven
Pluspunten
het uiteindelijk geleverde product
Verbeterpuntenoverzicht en controle van het aan derden overgedragen traject
Pluspunten
snelle reactie als je iets wilt bestellen; drukproef wordt snel geleverd; duidelijke uitleg
Verbeterpuntenook reageren op vragen en klachten als product al geleverd en betaald is. Na 2 x mailen nog steeds niet gereageerd.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en open communicatie, zeer tevreden van het resultaat.
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Snelle reacties en een product naar verwachting en op tijd ontvangen. Top!
Pluspunten
Snelle reacties en ook hele snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Echt een geweldige fantastische ervaring , vlotte correcte informatie . Snelle levering ! Echt aan te bevelen
VerbeterpuntenDe website .....gaat niet op elke browser en moeilijk om de aanvraag tot order te doen ! Maar wat een zalige customer service na verzending van de mail , maakt de ervaring super !!!
Pluspunten
Snel antwoord op de mail. Soms heb je bedrijven die je daarna bestoken met mails, hier kreeg ik een herinneringsmail of ik nogmaals wilde bestellen. Toevallig was ik van plan om de bestelling nogmaals te plaatsen. Gevraagd om een korting en ook gekregen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelheid van reageren en hulp vaardigheid is prima
VerbeterpuntenLevertijden soms een uitdaging door afhankelijkheden leveranciers.
Pluspunten
Zeer snelle reactie als iets heel dringend is
Pluspunten
toegankelijk, goed en snel communicerende medewerkers
Verbeterpuntenik verdwaal nog wel eens op de website. die kan misschien wel wat duidelijker
Pluspunten
zeer klantvriendelijke meedenkende medewerkers.
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Vriendelijk personeel, goed bereikbaar. Snel met reageren.
Pluspunten
Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen en mijn product is snel geleverd.
Pluspunten
Zeer behulpzaam personeel om de bestanden goed aan te kunnen leveren.
Pluspunten
Heldere communicatie, snelle opvolging en efficiënt platform
VerbeterpuntenVaak schoonheidsfoutjes in de proeven, hoewel opmerkingen reeds doorgegeven.