Pluspunten
Netjes contact wanneer er nog vragen zijn
VerbeterpuntenBij ons duurde het even voor de bestelling binnen kwam. Halverwege een mailtje dat jullie ons niet vergeten waren zou nog helemaal top geweest zijn
Pluspunten
Duidelijke afspraken, snelle reactie.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vriendelijk en professioneel contact Levering maatwerk en afspraken over betaling op een andere wijze dan via de link is goed ontvangen.
Pluspunten
Heel fijn contact gehad met Ron, hij dacht goed mee en reageerde snel op mijn vragen.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je binnen de account op de website ook kan communiceren. Dit was dan soms via mail, soms via website.
Pluspunten
Snelle levering en scherpe prijs
Pluspunten
Alleen maar lof over de service, afhandeling en bejegening
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, vriendelijkheid top
Pluspunten
Goede communicatie en snelle hulp!
VerbeterpuntenDe voorraad klopt niet altijd.
Pluspunten
Ik vind het fijn dat je één contacpersoon hebt binnen Premiumgids. Iedereen is even vriedendelijk en heel snel in communicatie. Ze denken ook graag met je mee.
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
door afwezigheid had ik last minute mijn bestelling moeten regelen (omdat ik die voor een bepaalde datum nodig had); het zonder een relatie te hebben, ben ik keurig geholpen en had ik mijn bestelling ruim op tijd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fijne communicatie en betrouwbaar qua levertijd!
Pluspunten
heel fijn meegedacht en snelle aanpassingen kunnen doorvoeren
Pluspunten
Verwachting nagekomen
Verbeterpuntenkookstudio Sjefwaardig
Pluspunten
Fijn om 1 contactpersoon te hebben waarmee je alles kunt regelen. Teveel om op te noemen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kan alleen maar zeggen dat ik perfect ben geholpen en ik helemaal tevreden ben.