Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Prima begeleiding, zeker ook bij het toevoegen van het logo. Ook bij de offerte! Ook voor kleine aantallen goed advies!
VerbeterpuntenMoeilijk om offerte digitaal op te vragen voor een klein aantal.
Pluspunten
perfect hersteld na misdrukken
VerbeterpuntenMisdrukken in de eerste plaats
Pluspunten
Ik heb tot nu toe allen contact gehad met Ron, maar hij zorgt ALTIJD voor een oplossing, is zeer vriendelijk en behulpzaam en zorgt er voor dat we Premiumgids kunnen vertrouwen.
VerbeterpuntenVooral zo door gaan!
Pluspunten
Altijd zeer snelle reactie op vragen ed, producten zien er altijd goed uit, conform verwachting.
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
We zijn goed geholpen, extra moeite is gedaan om de producten op tijd bij ons aan te leveren. Ook de hulp w.b.t. de plaatsing van logo e.d. was goed. In de toekomst weten we jullie weer te vinden.
Pluspunten
snelle reacties op email, vlotte offerte, vlotte levering. Alles ging zeer vlot.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super communicatie - volgen goed hun dossiers op. Alles voldeed aan de verwachtingen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben echt super goed en snel geholpen met alles. Echt een aanrader. Binnen 1,5 week bedrukte tassen van super kwaliteit.
Pluspunten
Goede communicatie door ons vooraf op de hoogte te brengen van de huidige voorraad en de prijsverhoging (door de leverancier) die gaat komen als de voorraad op is.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips op dit moment.
Pluspunten
Fantastische service. Mijn bestelling was zoek geraakt op het afleverpunt. Kreeg kostenloos binnen een week mijn zelfde bestelling opgestuurd. Zeer vriendelijk in het contact. Geweldig!
Pluspunten
Altijd even vriendelijk geholpen. Zijn er onduidelijkheden is er meteen telefonisch contact. Service vriendelijk.
Pluspunten
Heel fijn geholpen, snel reacties en over alles werd meegedacht. Prettig bedrijf, wat ik zeker zou aanraden!
Pluspunten
Snelle levertijd. Goede Prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenLet op herhaalorders. Klant heeft soms specifieke wensen.
Pluspunten
Snelle service en prachtig product. Goede hulp van medewerker.
Pluspunten
Vlotte communicatie na extra vragen ivm de offerte. Producten zijn zelfs voor de ultieme levertermijn geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijne, heldere communicatie. Ze doen wat ze zeggen en voeren de gemaakte afspraken heel snel uit. Product was al voor de afgesproken datum binnen!!