Pluspunten
Zeer vriendelijke verkoper via de telefoon en per mail. De pennen zien eruit zoals ik wilde en ze schrijven goed, de blauwe inkt is niet te donker.
VerbeterpuntenIk ben het niet gewoon de factuur voor de levering te moeten betalen. Ik heb ook een betalingsherinnering gekregen vier dagen na mijn betaling. Ik was me er ook niet van bewust dat ik niet precies 500 stuks zou krijgen en dat ik ervoor moest bij betalen.
Pluspunten
Ontzettend vriendelijk, behulpzaam, snel en kundige werknemers. Ondanks zeer krappe tijd toch geleverd en zelfs nog met logo!
Pluspunten
Zeer makkelijk te bereiken. Snelle en klantvriendelijke service.
VerbeterpuntenNiet, alles is top gegaan!
Laat de klant van te voren weten dat er ook meer producten tegen meerprijs geleverd kunnen worden. Nu kwam er voor mij onverwacht ruim 18 euro bij .
Pluspunten
Belden meteen toen er een artikel niet aanwezig was en kwam met een alternatief
Pluspunten
Reageren direct en denken met je mee. Super service!
VerbeterpuntenTip om iets minder reminders te sturen wat betreft een offerte. Indien er interesse is, wordt er uiteraard contact opgenomen.
Pluspunten
Snelle schakelen wordt gewaardeerd!
Pluspunten
Order bleek kwijt te zijn op de uiterste leverdatum. Telefonisch contact gehad waarbij gelijk gezocht is naar een oplossing. Met spoed een tweede order aangemaakt en deze is nog mooi op tijd geleverd (Gebeld op dinsdag, op donderdagmiddag werd geleverd, de tassen waren op vrijdag nodig.) Super service!
VerbeterpuntenAangeven bij de klant wanneer mogelijk de uiterste leverdatum niet behaald kan worden.
Pluspunten
perfecte service voor een eerste kennismaking
Verbeterpuntenmisschien vooraf een staal opsturen van het gevraagde. Soms is de tijd hiervoor te kort, maar soms kan dit wel. Dan zou het zeer professioneel zijn mocht er ook een deel van het gevraagde - of het volledige stuk, zou opgestuurd worden om te zien hoe de materialen er echt uit zien, hoe ze aanvoelen, stevigheid Het is altijd beter als j iets tastbaars in je handen krijgt
Pluspunten
Top service! Heel commerciële ingesteldheid!
Pluspunten
Goede service, snelle levering, goed product!
Pluspunten
Goede servive, zelfs voor het plaatsen van een definitieve opdracht. Snelle reacties.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Halverwege de bestelling veranderd, was geen probleem. Directe communicatie via mail en messenger was erg prettig.
Pluspunten
Duidelijk en helder tijdens telefonische contacten. Meedenkend zonder het gevoel te hebben dat je commercieel uitgebuit wordt. Erg correct in opvolging. Ook volgen van t productie traject via site en of mail was snel en accuraat. Kortom, tevreden klant!
VerbeterpuntenHet was mij niet duidelijk dat overproductie ook eigen rekening zouden zijn. In mijn geval geen enkel probleem maar zou me kunnen voorstellen dat dit bij ander klanten/producten niet prettig is. Kortom, dit duidelijk communiceren.