Pluspunten
Duidelijke communicatie en ziet er uit zoals beloofd.
VerbeterpuntenHet was niet van het begin duidelijk welk logo en in welke kleur moest doorgegeven worden.
Pluspunten
Voor mij de eerste keer dat ik met Premiumgids zaken deed maar goed geholpen en er werd goed meegedacht met wat ik zou willen.
Pluspunten
snelle levering snelle reactie op offerte aanvraag handige manier van proef beoordelen
Pluspunten
Al mijn vragen omtrent mijn productkeuze werden heel snel en goed beantwoord, ook ev negatieve gevolgen van een productkeuze worden meegegeven zodat je een doordachte keuze kan maken. Vlotte communicatie, snelle levering, een tevreden klant erbij!
Pluspunten
Helderheid, snelheid, vriendelijkheid. Houden zich aan hun woord.
VerbeterpuntenDe Dopper is vaatwasmachine bestendig, maar prettig als er vermeld wordt dat bedrukking bij voorkeur op handwas moet. Goed om vooraf dat te communiceren (of achteraf bij levering).
Kregen al een herinnering voor het betalen van de factuur, voordat we de producten hadden gekregen. Terwijl er was gekozen voor betalen achter / betalen op factuur.
Pluspunten
Communicatie verloopt zeer vlot en aangenaam. Snel en duidelijk respons op mailtjes of telefoongesprekken.
Verbeterpunten/
track & trace miste ik. ik had geen idee wanneer er geleverd ging worden.
Pluspunten
fijne communicatie, erg persoonlijk, valt veel te overleggen.
VerbeterpuntenNiet altijd netjes binnen de tijd volgens mij de offertes ontvangen die ik heb aangevraagd.
Pluspunten
kwaliteit is goed en bezorging is super snel!
Verbeterpuntenniet gelijk een herinnering sturen
Pluspunten
Bijzonder goed georganiseerd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede service en levering.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan.
Pluspunten
Snelle feedback, flexibiliteit
Pluspunten
prima te bereiken, goede communicatie en overleg. Prettig bedrijf om mee te werken. Dank
Pluspunten
Goed en snel geholpen met het product dat ik nodig had. Aflevering netjes volgens plan en een goed product.
Pluspunten
Snelle communicatie, mooi ontwerp waarbij de wensen van de koper voorop staan.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Er waren witte Dopper flessen geleverd, terwijl we blauwe besteld hadden. Binnen twee dagen werden de witte opgehaald en werd de juiste kleur geleverd! Top service!
VerbeterpuntenMisschien is ons klantfeedbacksysteem iets voor jullie?
Pluspunten
Snelle reactie. En snel binnen afgesproken tijd geleverd.
Pluspunten
Erg vriendelijke personeel, snelle reactie op je vragen en goede producten
Pluspunten
1 STE BESTELLING HIER WAS IN 1 WOORD GEWELDIG. SUPER SNELLE LEVERING. EN EEN GEWELDIG PRODUCT