Pluspunten
zeer snelle en behulpzame acties en vriendelijke mensen
Pluspunten
Vriendelijke medewerker en op mijn vragen kreeg ik een snel antwoord. Alle afspraken die we hebben gemaakt zijn nagekomen, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Goede, snelle en vriendelijke service. Bovendien was ik blij met de op maat gemaakte offerte. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke site, chat werkt perfect, dadelijk correct antwoord.
VerbeterpuntenAndere verzendfirma , levering gebeurde via tnt. Eerste levering gemist, moest op de site van tnt nieuw aflevermoment aanvragen op basis van de vrachtnummer. Deze was onleesbaar met de hand gekrabbeld op het briefje van tnt . Na 3 mails en 2 telefoons hebben ze de vrachtnummer kunnen ontcijferen en het pakketje is vandaag geleverd. Maar dit is buiten de wil van premiumgids om.
Pluspunten
Leveringen sneller dan verwacht terwijl voor hun de druk ook hoog was omdat ik redelijk laat mijn bestelling heb doorgegeven.
Pluspunten
Robbert zeer vriendelijk, behulpzaam, afspraak is afspraak.
VerbeterpuntenBetaling,
Pluspunten
Super communicatie en flexibele instelling.
VerbeterpuntenDuidelijker communiceren over de laatst mogelijke aan leverdatum van de documenten en als dat dan nog niet is gebeurd, even er achteraan bellen.
Pluspunten
- snelle beantwoording van vragen via e-mail, - offerte, inclusief voorbeeld binnen een dag, - snelle levering
Pluspunten
SNEL
Verbeterpuntende kwaliteit van print van de waarden/ + zin en de kleur was anders dan op proef. dat is dat is echt jammer want de resultaat had mooier moeten zijn
Pluspunten
We kregen een prima product en we werden goed geholpen.
VerbeterpuntenHet telefoongesprek met een werknemer verliep niet zo vlot. Ik begreep niet zoveel van vectorbestanden, en vroeg of ik de goede bestanden had aangeleverd, maar werd niet zo begripvol behandeld.
Pluspunten
Heldere communicatie behulpzaam heel klantvriendelijk snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle reacties, oplossingsgericht, goede service.
Pluspunten
Goed persoonlijk contact.
Pluspunten
Contact gehad met Robbert de Waard n.a.v. een offerte aanvraag online. Erg prettig contact en erg snel geleverd! Heel fijn.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Ruim binnen levertijd producten (goede kwaliteit) ontvangen. Geen op- of aanmerkingen. Alles goed geregeld.