Pluspunten
Goede persoonlijke informative en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen,
Pluspunten
Rick is echt mijn absolute held! Hij mag zeker carrière maken, wat mij betreft..beleefd, voorkomend, alles is mogelijk, adequaat, snel, terwijl ik eigenlijk een Mission impossible had, dacht ik..maar Rick heeft alles tot in de puntjes geregeld voor mijn bruiloft! Duizendmaal dank! Met vriendelijke groet, Marieke Oosterom
Pluspunten
Jammer dat de levering van de doppers in de kleur appelgroen zo lang duurde en dat de factuur in eerste instantie niet klopte. Het personeel heeft ons keurig te woord gestaan, daar was niets op aan te merken. Op onze mail werd altijd adequaat gereageerd.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd en heldere communicatie
VerbeterpuntenAssortiment meer real-time bijhouden
Pluspunten
Hele goede service en goede communicatie !!!
Pluspunten
duidelijke communicatie/Website snelle levering.
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Prettig telefonisch contact bij kleine onduidelijkheden.
Verbeterpunten-
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het personeel was erg hulpvaardig en meedenkend.
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Snelle communicatie. Premiumgids deed er alles aan om te voldoen aan ons perfectionisme. Snelle levertijden. Mooie producten.
Pluspunten
We hadden de producten op heel korte termijn nodig, en Roel Tholen heeft alles heel snel en adequaat opgepakt zodat we alles mooi op tijd binnen hadden. De bedrukking ziet er netjes uit en we hebben er alleen maar positieve reacties op gekregen..
Pluspunten
Persoonlijke aandacht: wanneer ik belde over mijn bestelling, wist Ron meteen over welk product ik het over had. Top!