Laden reviews...
109 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen hoge waardering voor snelheid, kwaliteit en klantcontact. Klanten prijzen het professionele en vriendelijke team, snelle offertes en leveringen. De consistente ervaring maakt TopGiving een betrouwbare partner.
Fantastisch geregeld allemaal, ze staan altijd voor me klaar!
10 August 2026
Reniet Vastert
Denekamp
Alles was na een kleine hobbel snel opgelost en geleverd!
mark hotting
Rotterdam
Het bestelde product bleek niet op voorraad, waarna een 'alternatief' werd voorgesteld. Deze bleek bij levering een stuk kleiner (tegen nagenoeg dezelfde prijs). Bovendien was de verpakking gescheurd, waardoor er producten uitgehaald konden worden. Bij navraag bleek dat de producten uit Polen kwamen. Retourkosten moesten we zelf betalen. Topgiving heeft hierin niets toegevoegd. E.e.a. voelt een beetje als dropshipping.
Beveelt niet aan
Debby
Tilburg
Beste Debby,
Wat vervelend om te horen dat jullie het bestelproces zo hebben ervaren. Uiteraard is dit niet onze intentie. We hebben ook onze kant van het verhaal aan u proberen uit te leggen. In het voortraject hebben we juist mee proberen te denken door het aanbieden van een alternatief. Hierbij hebben we alle specificaties van het product met u gedeeld. De afmetingen stonden hier ook duidelijk in vermeld. Op dit aanbod hebben wij een akkoord van u ontvangen. Wij wisten tijdens dit traject niet dat u al elders een soortgelijk product had besteld. Achteraf blijkt dat product groter te zijn dan hetgeen u bij ons heeft gekocht. Uiteraard bieden wij dan de mogelijkheid om de goederen te retourneren. Dit retourneren brengt echter wel kosten met zich mee.
Het is jammer dat de doos tijdens het transport beschadigd is. Zo gaat het natuurlijk niet weg uit het magazijn. Uiteindelijk zijn er gelukkig geen goederen verloren of beschadigd geraakt. Dit zal door ons echter wel altijd worden gemeld bij de transporteur.
Wij doen al jaren zaken met Topgiving en het is altijd perfect en op tijd in orde. Ook als wij iets uitkiezen wat op dat moment niet genoeg op voorraad is krijgen wij goede alternatieven aangeboden. Wij zijn vaste klant en Ron is onze topper!
Wendy
Hoofddorp
Ik heb voor onze sportclub drinkflessen met logo en flesjes zonnebrand met logo besteld. Het bestelproces ging vlot, evenals de levering. De prijs-kwaliteitsverhouding is buitengewoon goed.
1 August 2026
Gert
Leeuwarden
De mooiste cadeau voor de beste prijzen. Al jaren trouwe klant en nog nooit teleurgesteld. Altijd alles wordt TOP geregeld. Vandaar ook de naam, die doen ze eer aan.
24 July 2026
Gonda van Halteren
Hilversum
Voor een event 40 hamandoeken besteld met logo geborduurd. Hele fijne communicatie en snelle levering. Ik kan Topgiving van harte aanbevelen.
21 July 2026
Melanie
Hilversum
Groot assortiment. Goede bereikbaarheid. Denken mee over mogelijkheden. Veel kennis. Snelle reacties.
16 July 2026
Wendy
Gemert
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met TopGiving. Zij hebben voor ons bedrukte zonnebrillen en twee spandoeken geleverd. De kwaliteit van de producten is goed, de bedrukking ziet er strak uit en alles werd netjes en op tijd geleverd. De communicatie verliep prettig en professioneel. Er werd goed meegedacht en afspraken werden keurig nagekomen. We zijn erg blij met het eindresultaat en zullen TopGiving zeker opnieuw inschakelen.
13 July 2026
Stichting KVW
Baexem
Uitstekende service!
8 July 2026
Erik
Abcoude
Fijne afstemming en een snelle service! Denken fijn mee met jou als klant. Zeker tevreden!
7 July 2026
Christianne Offermans
Roermond
Prima geregeld
1 July 2026
Letty
Amsterdam
Fijn dat ik jaarlijks een Reminder krijg van Ron. Denkt goed met je mee, en ben er heel blij mee. Elk jaar opnieuw de polsbandjes voor een festival!
30 June 2026
Caroline
Winssen
Fijn contact gehad met Topgiving over een bestelling. Ze denken erg proactief mee en ik ben ontzettend tevreden met het professionele resultaat.
29 June 2026
Sanne
Doetinchem
Voor het eerst zaken gedaan met Topgiving. Het contact verliep heel prettig en constructief. Er werd meegedacht en onze bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd.
25 June 2026
Marjan
Utrecht
Vanaf het begin van de oriënterende aanvraag tot de uiteindelijke levering van de bestelling ging alles uiterst soepel en professioneel. Er werd goed geluisterd naar de vraag en ook de gewenste aanpassingen na het eerste sample zijn heel goed opgepakt en meegenomen. Ook Olav waar we contact mee hadden was erg vriendelijk en professioneel.
23 June 2026
Wilco
Maastricht
Prettig contact gehad met Hester over te bedrukken sportshirts voor een sportevenement. Nette (digitale) drukproeven ontvangen en na akkoord de bedrukte shirts ook snel ontvangen. Contact goed, prijs goed, geleverde kwaliteit goed. Wat mij betreft volgend jaar weer.
15 June 2026
Sander
Deventer
Duidelijke communicatie, zet net dat stapje extra voor je.
9 June 2026
Manou
Groesbeek
Goede prijs/kwaliteit. Perfecte service
3 June 2026
Wim
Krommenie
Op zoek naar bedrukte mokken. Topgiving medewerker heeft super goed geholpen en een voorbeeld bedrukking gedeeld. Daarna bestelling perfect geleverd. !!
28 May 2026
Malcolm
Herten
Snelle productie, leuke samenwerking en kwalitatieve producten.
19 May 2026
Dominique
Luxemburg
Je kunt altijd op het team van Topgiving aan. Zij reageren snel, denken met je mee en komen met oplossingen. In een woord gewoon 'TOP!'
19 May 2026
Patricia
Zeist
Voor onze relatiegeschenken kom ik altijd terug bij TopGiving. Het team staat altijd voor ons klaar en denkt altijd mee, waardoor wij altijd onze collega's en klanten iets moois kunnen leveren. Het contact met het team ervaar ik als persoonlijk en gastvrij.
18 May 2026
Nadine
Amsterdam
300 bedrukte Doppers binnen een week binnen. Snelle reactie op de offerte en proefdrukken.
13 May 2026
Merwin
Nieuwleusen
Een heel fijne ervaring met dit bedrijf. Op mailtjes wordt snel gereageerd, ze denken mee en geven ook goed advies. Alle vragen werden netjes beantwoord en ook een extra proefdruk was geen probleem. Bedrukken en levering was heel snel. Was dan ook erg blij met het mooie eindresultaat.
12 May 2026
Tamara