Snelle productie, leuke samenwerking en kwalitatieve producten.
Je kunt altijd op het team van Topgiving aan. Zij reageren snel, denken met je mee en komen met oplossingen. In een woord gewoon 'TOP!'
Voor onze relatiegeschenken kom ik altijd terug bij TopGiving. Het team staat altijd voor ons klaar en denkt altijd mee, waardoor wij altijd onze collega's en klanten iets moois kunnen leveren. Het contact met het team ervaar ik als persoonlijk en gastvrij.
300 bedrukte Doppers binnen een week binnen. Snelle reactie op de offerte en proefdrukken.
Een heel fijne ervaring met dit bedrijf. Op mailtjes wordt snel gereageerd, ze denken mee en geven ook goed advies. Alle vragen werden netjes beantwoord en ook een extra proefdruk was geen probleem. Bedrukken en levering was heel snel. Was dan ook erg blij met het mooie eindresultaat.
Enorm tevreden over Topgiving, ze zijn een betrouwbare partner voor het bestellen van kantoorartikelen en promotieartikelen!
snel en juist geleverd. ron en marion ( toppers)
Duidelijke en heldere communicatie. Snel met offertes!
enkele jaren geleden pennen laten drukken en daar zeer tevreden over. Nu waren ze bijna op en een herdruk besteld. De bestanden waren nog in bezit Topgiving dus appeltje eitje. Proefdruk ook maar goedgekeurd. Bij binnenkomst pennen een veel kleinere opdruk waardoor resultaat slecht en niet bruikbaar als giveaway. reactie Topgiving: je hebt de proefdruk goedgekeurd... Tsja dat klopt. Oplossing: een andere pen bestellen en deze ook gewoon betalen. Dat laatste ga ik doen, maar niet bij Topgiving. En ik schrijf tot aan mijn pensioen met een lelijke pen vrees ik...
Beste Jeroen, Jammer om te vernemen dat deze levering niet naar verwachting is. Wij werken altijd met een digitale proef ter goedkeuring. In deze proef heeft de studio duidelijk vermeld dat dezelfde opdruk niet meer mogelijk was. De proef was nu opgemaakt met een nieuw ontwerpvoorstel. Helaas is dit dan volledig gemist, maar weer wel goedgekeurd door jullie. We hebben geprobeerd om tot een oplossing te komen waarbij iedereen water bij de wijn moest doen, maar helaas wilden jullie hier niet in meegaan. We waren graag samen tot een passende oplossing gekomen.
De communicatie verliep prettig en efficiënt, met korte lijntjes waardoor er snel geschakeld kon worden. Er werd goed meegedacht en actief naar oplossingen gezocht. Daarnaast is alles keurig op tijd geleverd. Een betrouwbare partij waar je op kunt rekenen.
Het contact verliep super! Snel contact, voor mijn gevoel altijd beschikbaar. Prima service!
Snelle digitale offerte voor een 6-in-1 kabel, goede digitale drukproef en vervolgens na bestelling zeer snel geleverd.
Heel fijn dat je niet alleen via de site hoeft te werken. Ook telefonisch zeer goede samenwerking en duidelijke info. Snelle levering en goede kwaliteit.
Ik heb lunch wrappers besteld met een eigen print erop. Deze kon ik niet in het juiste format aanleveren, maar dat heeft Topgiving toen zelf omgezet. Het was een spoedopdracht en nóg werd het twee dagen eerder afgeleverd dan beloofd. Het produkt is mooi en van goede kwaliteit. De communicatie per mail en telefoon verliep ook uitstekend.
Contact was prettig en snel. Levering van goederen ook snel en precies wat we nodig hadden. Erg vriendelijk te woord gestaan
Ging snel en goed!
Doen wat ze beloven, leveren netjes op tijd, komen met goed advies, ook als dit betekent dat 'nee' verkopen zou gebeuren.
Goede service, vriendelijk en duidelijk advies.
Snel bestelproces, snelle levering, wel handig als er een mail komt met wanneer er geleverd gaat worden maar verder uitstekend proces geweest.
TopGiving is al een aantal jaren een vaste partner van Pon Center. Wat mij altijd weer verrast is de enorm snelle responstijd, het persoonlijke contact en de goede kwaliteit van de producten. Bedankt Ron!
Heel klantvriendelijke snelle service. Uitstekende communicatie!
De communicatie over de offerte/bestelling was prettig en heel snel. Mijn bestelling werd ook nog eens veel sneller verzonden dan was aangegeven. Zeker voor herhaling vatbaar!
Misschien een keer kennis met ze maken maar weet niet of dat dat bij hun gangbaar is!