Pluspunten
Fijne benadering en afhandeling
VerbeterpuntenCompliment, zo doorgaan.
Pluspunten
Snelle levering, ook bij sample aanvragen. Ook bij telefonisch contact snel geholpen bij het uitzoeken van de juiste pen.
VerbeterpuntenNiet alle pennen zijn even gebruiksvriendelijk. Hier kan vanuit jullie al een selectie gemaakt worden in wat je aanbiedt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle accurate afhandeling.Geen enkele opmerking
Pluspunten
Vlotte communicatie via telefoon en mail. Betrouwbaar: wij bestelden iets dat niet meer beschikbaar. Het artikel werd toch netjes op tijd geleverd.
VerbeterpuntenEen verbeterpunt: het artikel was uit stock. Wij konden het wel bestellen. Na een paar maanden kwam de bestelling toe zonder voorafgaand berichtt. Een mailtje vooraf om te melden dat de bestelling onderweg was ware een nog betere dienstverlening geweest. Dat kost één sterretje voor communicatie.
Pluspunten
Directe lijnen, vragen, duidelijke antwoorden, paraat, betrouwbaar.
VerbeterpuntenOpmerking bij type bedrijf: wij zijn een vrijwilligersorganisatie die aangestuurd wordt door een 3 tal professionals. We werken op jaarbasis met ongeveer 50 - 60 vrijwilligers. Ik weet niet goed in welke categorie wij vallen.
Pluspunten
goed contact. Snelle reactie.
Verbeterpuntengeen
gratis sample versturen
Pluspunten
onmiddelijke email communicatie
Pluspunten
goed en snelle levering in zeer drukke tijd
Pluspunten
Super snelle reacties wat erg prettig werkt.
VerbeterpuntenBedrukformaat stond goed in de offerte maar was erg klein. Was prettig geweest als ik hier even op was gewezen vooraf gezien ik had aangegeven dit product niet eerder te hebben besteld. Met meedenken gelukkig toch nog iets groter kunnen krijgen.
Pluspunten
Prettig contact en levering volgens afspraak. Goed bereikbaar via mail en telefoon.
Pluspunten
goede adviezen, snelle levering
Pluspunten
Het contact met de medewerker van Premiumgids, Robbert de Waard, was top! Hij heeft onze opdracht perfect uitgevoerd!
Pluspunten
geweldige oplossing voor het probleem van de 50 missende klokjes
Verbeterpuntencommunicatie met de Poolse leverancier?
Pluspunten
Goede communicatie, snel geregeld, mooie producten
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle terugkoppeling via e-mail
Verbeterpuntenkwaliteit van het geleverde was helaas niet consistent. er zaten een paar stuks ± 20 stuks van mindere kwaliteit bij met strepen kleurverschil etc.