- Stoppen met slechte kwaliteit notitieboekjes verkopen (schuin afgesneden, lijm op de randen, eerste pagina van het boekje is gekreukeld, te strak geperst, opgedrukte print is bij veel boekjes vervaagd of uitgelopen) - Zorgen dat het personeel vriendelijk is en zorgen voor een goede oplossing in plaats van je af te zetten en nogmaals slechte kwaliteit te leveren. - Zorgen dat de kwaliteit dusdanig goed is dat 'de klant' het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken (1400 boekjes checken op fouten) - Personeelslid heeft mij niet gevraagd wat er precies mis was met de boekjes om dit in het vervolg (bij een andere klant) tegen te gaan.
Beste klant, Wij kunnen ons helaas niet vinden in uw kritiek. In eerste instantie hebben we inderdaad een inferieur product geleverd. Dit was een levering van 700 notitieboekjes. We hebben u vervolgens twee oplossingen aangeboden: 1.De zending volledig crediteren. 2. 700 extra notitieboekjes bedrukt uitleveren met eenzelfde kwaliteit. Wij konden immers niets anders aanbieden op dat moment. Naast ons telefonisch gesprek hebben wij per mail nogmaals naar u bevestigd dat de extra levering dezelfde kwaliteit zou hebben. U bent hiermee akkoord gegaan. Na levering van de extra 700 stuks, belde u op met het verzoek om nog extra korting. Dit vonden wij niet fair en daarom zijn we hier dan ook niet mee akkoord gegaan. Hierna volgde uw beoordeling..
Pluspunten
Prettig contact, snelle reactie en levering.
Ik vind zo'n wit etiketje aan een sjaal lelijk, haal ze er zelf altijd af, maar ja, bij 500 stuks begin ik daar maar niet aan. Dus bij voorkeur ZONDER etiketje, het geeft ook geen nadere info als een wasvoorschrift, alleen een bedrijfsnaam/afkorting die niemand verder iets zegt.
Beste klant, bedankt voor de goede beoordeling en feedback. Wij zullen uw feedback terugkoppelen aan onze fabrikant.
Pluspunten
Snelle reactie, heldere communicatie en snelle levering.
Pluspunten
Zoals hierboven al aangegeven.
Pluspunten
De communicatie is direct, snel en correct. Uw collega Ron heeft goed geluisterd wat ik wilde en mij enige voorstellen gedaan die ik op de mail nog eens rustig na kon kijken. Hij heeft mij een paar keer gebeld om te vragen of alles duidelijk was en om aan te geven dat als ik dingen voor een bepaalde datum wilde hebben, dat ik niet te lang moet wachten met bestellen. Toch ervaarde ik het niet als opdringerig.
VerbeterpuntenVan nazorg en garantie kan ik niet veel zeggen. Ik heb zelf aangegeven dat de bestelling goed aangekomen is. Daarop kreeg ik de vraag of ik deze enquête in wil vullen. Er is door Ron gemaild dat de verzending op woensdag heeft plaatsgevonden en dat het normaal gesproken op donderdag aangeboden zal worden. Op vrijdag is er niet na gebeld. Kan zijn dat op goede vrijdag het kantoor dicht was.
Pluspunten
Het voorbeeld van het product met eigen logo, snel handelen en actie ondernemen
Pluspunten
Bij problemen wordt er goed meegedacht en gewerkt aan een oplossing
VerbeterpuntenNog iets nauwkeuriger werken
Beste klant, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! We zullen uw feedback terugkoppelen aan de studio.
Pluspunten
Meedenken in mogelijkheden en volgens strakke planning op tijd geleverd.
Pluspunten
zeer snelle offerte en levering flessen zien er mooi uit
Verbeterpuntenflessen zijn kwalitatief niet zo goed, ze lekken vrij snel
Pluspunten
goed contact met de verkoper ron rowickie en snel mail en tel. contact. snel ontwerpen en geschakeld.
Verbeterpuntenprijs was wat aan de hoge kant
Pluspunten
Fijne en positieve communicatie, snelle levering. Kwaliteit van de stappentellers zijn goed. Geen negatieve punten tegengekomen.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.