Pluspunten
Aardige mensen, altjd behulpzaam
Pluspunten
Veel correspondentie. Werd snel antwoord gegeven op vragen.
VerbeterpuntenMeer modellen in bezit van Premium Gids zelf zodat je als klant goed kan zien wat de echte kleur is. Er was nu geen model beschikbaar maar er is wel een foto geregeld door Roel, dat scheelde een hoop.
Pluspunten
Na diverse malen prettig telefonisch contact te hebben gehad, is er mee gedacht voor alternatief produkt waarmee we zeer tevreden zijn. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een produkt. Zelfs binnen een bepaalde tijdsdruk is het mogelijk gebleken iets te laten leveren.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeter tips
Pluspunten
Een terechte 10. Premiumgids denkt mee, komt met alternatieven, houdt zich aan de afspraak en is niet te beroerd oplossingen aan te dragen wanneer blijkt dat er afwijkende wensen zijn. Zowel per e-mail als telefoon netjes en informeel en altijd een reactie.
Pluspunten
Snelle reactie op aanvraag en heel plezierige manier van contact en goede aflevering met kwaliteit.
Pluspunten
Het is snel schakelen met Premiumgids. Levering was ook zeer adequaat en snel (zelfs eerder dan afgegeven!)
Pluspunten
Spoedbestelling is keurig en binnen hele korte tijd geleverd
Pluspunten
Het proactieve meedenken word enorm gewaardeerd. Ook de adviezen wat betreft bedrukking zijn altijd scherp.
VerbeterpuntenNaar aanleiding van de afgelopen bestellingen geen tips.
Pluspunten
Meedenken met de klant, snel, betrouwbaar, goede collectie
Pluspunten
Werd vriendelijk geholpen met mijn aanvraag door de medewerker. Wensen werden opgenomen in de bedrukking, kreeg later telefoon dat het met andere kleur bedrukking mooier was en dat het bedrijf het product niet op deze manier wilde leveren (top service!). Uiteindelijk een prima product geleverd gekregen en veel goede reacties gekregen van de gebruikers.
VerbeterpuntenTrack&trace code van levering doorgeven aan klant in plaats van alleen aan leverancier. Zo kan de klant nakijken waar de levering zich bevindt.
Pluspunten
Prettige samenwerking
Pluspunten
Snel en goed advies. Levering snel en volgens afspraak P.S. 5 sterren zou 100% = Perfectie betekenen en dat kan bijna niet , dus dit oordeel gemiddeld iets meer dan 4 sterren is zeer zeer goed.
Pluspunten
Alles wat hierboven benoemd is en telefonisch kontakt met iemand van het bedrijf
Pluspunten
Snelle levering, goed meedenken in alternatieven voor oorspronkelijke vraag.
Pluspunten
Service van het personeel is super. Er is met mij meegedacht op een manier die mijn verwachtingen overtrof. De levering was snel en zorgvuldig. Het drukwerk is goed verzorgt. Het door ons uitgekozen te bedrukken product, liet kwalitatief te wensen over. Er werd direct contact met ons opgenomen. We hebben ondertussen een vervangend product ontvangen dat kosteloos opnieuw bedrukt is.
Pluspunten
Pluspunten
Snelheid en communicatie