Pluspunten
Duidelijke website. Werd snel gereageerd op de prijsopgave en werd geinformeerd wat ik er van vond.
VerbeterpuntenBij het vergelijken van prijzen op Internet werd ik bij jullie verrast door het feit dat bij het plaatsen van de order inzichtelijk werd dat er btw bij kwam. Aangezien er ook particulieren van jullie site gebruik maken iets duidelijker vermelden. De verzendkosten (15 euro) zijn te hoog. Ik heb hierdoor getwijfeld om bij jullie te bestellen.
Pluspunten
De prijs viel heel erg mee en de stickers waren heel goed en mooi! en had ze ook nog eens binnen 3 dagen binnen ! Fantastisch van mij krijgen jullie een dikke 10!!!
Pluspunten
alles is prima gegaan en de pennen zijn top!
Pluspunten
Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibele instelling en prettige samenwerking.
Pluspunten
Zeer mooi gedrukt
VerbeterpuntenSlotje van de sleutelhanger gaat zeer snel open en dan vallen alle sleutels eruit.....
Pluspunten
Snelle offerte in het weekend, vriendelijke medewerkers, snellere levering dan verwacht.
VerbeterpuntenGa op deze voet door!
Pluspunten
Pluspunten
Prettige communicatie.
Pluspunten
VerbeterpuntenZo geen verbeterpunten te noemen
Pluspunten
Snel, accuraat, betrouwbaar.
Pluspunten
Uiterst bekwaam personeel, snelle levering.
Pluspunten
Het contact met Premiumgids is zeer goed verlopen, klantvriendelijk en professionele aanpak.
VerbeterpuntenTip is om dit niveau te behouden. Dit zal alleen maar meer klanten aantrekken !
Pluspunten
snelheid waarmee op zeer korte termijn een product geleverd kon worden tijdens de feestdagen
Verbeterpunten-bezorging was niet naar wens ondanks afstemming (bij verkeerd adres bezorgd) -facturering was niet naar wens ondanks afstemming (naar verkeerd postadres gestuurd)
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. We betreuren het dat deze levering niet naar wens is verlopen. Wegens enorme drukte bij onze drukkerij in december is er helaas een fout gemaakt bij de verzending. Aangezien we maar 4 werkdagen hadden voor een levering incl opdruk konden we jammer genoeg de fout niet meer tijdig herstellen. De adresvermelding op de factuur was inderdaad niet correct. Doordat wij alle facturen digitaal versturen zal deze wel altijd bij de juiste persoon terechtkomen