Zeer goed geholpen en ook goede opvolging van collega’s tijdens de vakantie van mijn contactpersoon
Super snelle reactie op beide bestelling. Snel en netjes geleverd! Goede communicatie.
Met een deadline in het vooruitzicht top meegedacht en producten perfect op tijd geleverd!
In zeer korte tijd een mooie, kwalitatief goede, tas met opdruk geleverd.
adequate en snelle afhandeling
Goed contact, snelle levering, artikel zag er keurig uit.
gewoon tevreden
De bestelling ging soepel, inclusief bedrukking van het product nog geen week levertijd.
zowel bij zakelijke als prive bestellingen goed contact en advies
Iets voor 17.00 werd ik toch nog snel heholpen met een speciaal verzoek, top
Alles ging vlot en correct. Ben zeer tevreden en zou iedereen Topgiving aanbevelen.
Topgiving is een fijne partij om mee samen te werken. Ze communiceren duidelijk en kunnen veel voor je betekenen.
Herhaling van opdracht 2 jaar geleden. Snel te bestellen, snel geleverd. En prijs nog hetzelfde!
Voor onze medewerkers hebben wij als vakantiepresentje een Dopper besteld met ons bedrijfslogo. Prima ervaring hiermee. Er werd snel gereageerd op de offerte-aanvraag en de levering was vlot. Het eindresultaat mag er ook zijn! Kortom zeker een aanrader!
Zoals altijd was alles weer perfect in orde en binnen de afgesproken termijn geleverd!
Alles oké prijs kwaliteit levertermijn toppie !!
Al meer dan 3 jaar vaste leverancier van allerhande promotie-geschenken. Slechts 1x een probleempje gehad maar dat werd keurig opgelost.
100 schaallinialen besteld en betaald. Achteraf krijgen we een factuur met de vraag of we nog bij willen betalen omdat de machine meer of minder producten per keer kan drukken waardoor er per ongeluk 6 stuks meer dan bedrukt. Dit stond in de offerte, mijn inziens mag dit duidelijker vermeld worden. We hebben het samen met Topgiving besproken en na uitleg is ons duidelijk dat zij hiervoor kiezen om altijd de juiste prijs te kunnen geven.
Originele beoordeling
100 schaallinialen besteld en betaald. Achteraf krijgen we een factuur met de vraag of we nog bij willen betalen omdat ze de machine niet goed kunnen instellen waardoor er per ongeluk 6 stuks meer dan bedrukt. Uit coulance nemen ze die dan niet retour, maar of we ze wel even willen betalen. Heel vreemd dit. Op mijn mail reageren ze niet maar ze sturen wel een betalingsherinnering. Het zal ongetwijfeld in de kleine lettertjes hebben gestaan maar ik vind dit geen gang van zaken. Die 6 stuks maar uit eigen zak na betaald aangezien mijn werkgever er maar 100 nodig had.
Heel positief, reageren snel, denken mee, communiceren goed.
Zoals altijd weer enorm tevreden met Ron
We super goed en vriendelijk geholpen en ook erg meegedacht. Mijn bestelling was behoorlijk last minute en afwijkend van het aantal. Ondanks dat toch op tijd de presentjes binnen en hele blije collega's! Laat de zomer maar komen!
Inmiddels twee bestellingen geplaatst bij Topgiving. Goed geadviseerd door Roel en bestellingen snel ontvangen. Zeker aan te raden!
Ondanks veel wijzigingen een goede afhandeling en prettige begeleiding. Mooi eindproduct, klant zeer tevreden