Uitstekende service. Je word erg goed geholpen en ze zijn makkelijk persoonlijk bereikbaar. Ook over het product was ik erg tevreden, goed product met goede kwaliteit opdruk.
Top! Luc heeft me fantastisch geholpen. Heel klantvriendelijk en hij stond altijd voor me klaar. Echt een toppertje
ik ben eigenlijk tevreden over alles behalve over de website. Als je meerdere dingen hebt besteld dan kun je niet makkelijk zien waar de proefdruk van is. Op de site krijg je ook steeds de melding over de cockies/en een opplopscherm van topgiving dat is ook best vervelend. Zeker als je via een ipad werkt. voor de rest heel tevreden.
Jammer om te horen dat uw ervaring op onze website niet optimaal was. De naamswijziging is echter een belangrijke mededeling die wij regelmatig via een pop-up onder de aandacht willen brengen. Bedankt voor uw feedback en we zullen ermee aan de slag gaan.
Snel, op tijd. Alleen jammer als ze teveel maken, dat dan moet worden betaald door de klant. Goed tellen zou ik zeggen, anders jullie fout, niet dat van de klant.
Beste klant, Om kwaliteitsuitval te voorkomen legt men meestal wat meer onder de drukmachine zodat we in ieder geval genoeg leveren. In dit geval is er vrijwel geen uitval geweest en zijn er 4 stuks meer geleverd. In onze offertes vermelden we echter dat er een meer- minderlevering van maximaal 10% mogelijk kan zijn. In dit geval is dat 5%. In de offerte wordt ook vermeld dat het daadwerkelijke aantal wordt gefactureerd. Zouden er bijvoorbeeld 70 stuks zijn geleverd, i.p.v. 75 stuks, dan hadden we dat gefactureerd.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Perfect, dank jullie wel
Een aanrader!
De bedrukking op de dopper ziet er goed uit. Product met logo is mooi geworden. Snelle levering
Ik heb bedrukte koeltasjes besteld en van de 50 waren er een paar met een mankement. Aangezien ik het op korte termijn nodig had en er geen tijd was om nieuwe te laten komen (hiervoor zou ik eerst foto's aan moeten leveren en dat zou sowieso te veel tijd kosten) heb ik het zelf op moeten lossen. Helaas geen vergoeding voor de mislukte exemplaren ontvangen. Verder zag het er wel mooi uit, mooie matte kleuren en goede bedrukking.
Beste klant, Bedankt voor uw feedback. Wij hebben geen 50, maar 85 koeltasjes geleverd. Hiervan waren er slechts 3 twijfelachtig van kwaliteit. Helaas hebben wij om een order te herstellen en na te leveren inderdaad bewijs nodig van de foutieve levering. We behouden ons het recht voor tot het herstellen van een levering indien er iets mis mee is. We betreuren het dan ook dat er in dit geval niet genoeg tijd was om ons op de hoogte te stellen van de mogelijk foutieve tassen. Vervolgens heeft u alle goederen uitgedeeld en konden we de order niet meer herstellen.
De bekers zien er prima uit, conform als het voorbeeld die ik eerder gezien had
Snelle schakeling en goede terugkoppeling van Ron!
Alles goed gegaan zeker toen we opgemerkt hadden dat een een klein aantal stuks niet bij de levering zat is er direct actie ondernomen om toch de levering tijdig compleet te krijgen.
Goed geïnformeerd en geholpen
Professionele ondersteuning van een niet te commercieel bedrijf. Goede prijs/ kwaliteit.
Mooie producten
Prima service en snelle levering.
na onderhandelen kwam er een goede prijs vraag blijft dan is dat allemaal nodig is .
Originele beoordeling
Topgiving combineert het gemak van online, maar zijn razendsnel met service en advies als het nodig is. De website mag naar mijn idee wel wat overzichtelijker... dat is het enige aandachtspuntje wat ik wil meegeven.
Ik moest pennen hebben, maar ik doe dit hobbymatig, dus ik hoef niet zoveel pennen te hebben. Bij topgiving ben ik heel goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan ondanks dat ik maar een kleine order had.
Na overleg met de verantwoordelijke zijn we tot een goed resultaat gekomen.
Jullie geven een betrouwbare indruk en het hele proces verloot vlot en professioneel