Bij Topgiving heb ik siliconen VR brillen besteld met opdruk. Brillen zijn van goede prijs/kwaliteit verhouding en werden snel geleverd.
Enorm vriendelijke medewerkers die echt met je meedenken om de best passende oplossing te vinden. Daarbij is de levertijd ook nog supersnel en het eindproduct volledig naar wens.
Tevreden, met name de vriendelijke en snelle communicatie stel ik zeer op prijs.
Snelle en correcte afhandeling, resultaat prima!
Ik ben heel tevreden.
Goed en duidelijk geïnformeerd wat ik nodig had en wat de kosten waren.
Ik zeer tevreden over de ganse lijn
Er werd goed meegedacht en de goederen werden op tijd geleverd. Verder altijd goed en snel contact met mijn contactpersoon.
Bij iedere bestelling wordt meegedacht en de uitvoering is snel en accuraat
De geboden producten zijn van goede kwaliteit. De service en het contact met de medewerkers heb ik als zeer positief ervaren. Men doet wat beloofd is en denkt mee.
Goed product, goede prijs en goede service.
Het is prima kwaliteit. De levering duurt helaas wel lang. had gehoopt dat het sneller binnen was. voor de rest netjes gewerkt!
Als ik een offerte opvraag wordt er altijd snel gereageerd, ze denken mee en de prijzen zijn goed.
Geen commentaar verder, alles top
Prettig contact en efficiente leverancier, ook betalen via link met creditcard
Snelle levering van mooie producten
Ondanks een communicatie foutje hebben ze het perfect, snel en zeer flexibel opgelost. De levering was keurig op tijd en boven verwachting! Met deze club wil je gewoon zaken doen!
Denken met je mee, snelle levering. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Altijd vriendelijk aan de telefoon. Afspraken nakomen.
Snelle en goede communicatie, kijken mee naar de beste optie en prijs/kwaliteit is erg goed!
Denken mee, zijn transparant en hebben een zeer goede service!
Snelle en correcte service
N.V.T.
Prettig en snel contact met de medewerkers. Het digitaal systeem werkt niet goed vanaf mijn tablet, daar blijft de knop verzenden "aan"staan. Via de PC lukt het wel.
Goeie en snelle service. Binnen de kortste keren mijn item kunnen bestellen en een paar dagen later bedrukt in huis. Kwaliteit is netjes en contact is goed.