Pluspunten
adequate reactie op offerte. snelle levering mooie afdruk van ons logo op de dopperfles
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Vooraf telefonisch contact gehad met Marc. Daarna drukproef ontvangen met 2 verschillende opties. Communicatie verliep super snel en duidelijk, net als de levering. Top bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers!
Pluspunten
Goede persoonlijke informative en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen,
Pluspunten
Rick is echt mijn absolute held! Hij mag zeker carrière maken, wat mij betreft..beleefd, voorkomend, alles is mogelijk, adequaat, snel, terwijl ik eigenlijk een Mission impossible had, dacht ik..maar Rick heeft alles tot in de puntjes geregeld voor mijn bruiloft! Duizendmaal dank! Met vriendelijke groet, Marieke Oosterom
Pluspunten
Jammer dat de levering van de doppers in de kleur appelgroen zo lang duurde en dat de factuur in eerste instantie niet klopte. Het personeel heeft ons keurig te woord gestaan, daar was niets op aan te merken. Op onze mail werd altijd adequaat gereageerd.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd en heldere communicatie
VerbeterpuntenAssortiment meer real-time bijhouden
Pluspunten
Hele goede service en goede communicatie !!!
Pluspunten
duidelijke communicatie/Website snelle levering.
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Prettig telefonisch contact bij kleine onduidelijkheden.
Verbeterpunten-
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het personeel was erg hulpvaardig en meedenkend.
Pluspunten
Goede communicatie