Dan mag niet gebeuren, onze excuses hiervoor. U kunt dit product natuurlijk op onze kosten terugsturen. Na ontvangst storten wij dan direct het bedrag terug op uw rekening.
Originele beoordeling
U heeft geen ballonnen van ons gebruikt en kunt ook niet aangeven welk formaat ballonnen u heeft gebruikt. Hierdoor is het voor ons niet te controleren of het aan de heliumtank heeft gelegen. Mocht u de verpakking van de ballonnen nog terugvinden, dan horen wij dat graag en lossen we het onmiddellijk op.
Originele beoordeling
Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.