betrouwbaar, duidelijk en service gericht.

Pakket na een week nog niet aangekomen

De volgende dag leveren zoals vermeldt stond bij het bestellen is bij lange na niet gehaald. Inmiddels bijna een week verder nog niets. Ook niet meer nodig omdat het event al geweest is. Terug sturen na ontvangst kost je weer 6 euro.

Groot assortiment; prettige prijzen, klantvriendelijk En je kan je bestelling ook gewoon ophalen bij het bedrijf

leuke artikelen - goede levering

snel kunnen vinden wat ik wilde en ook snel geleverd gekregen. Hierdoor een geslaagde feestavond

Keurig

Keurig verzorgd, goeie service !

Mooie unieke letterslinger

Voor de thuiskomst van mijn dochter heb ik een prachtige letterslinger bij jullie gekocht die ik zelf kon samenstellen. Heel fijn dat er al gaatjes inzaten zodat ik ze makkelijk aan een lint kon rijgen. Netjes verpakt en een snelle levering!

Gewoon goede winkel met goede service

Bij mijn bestelling was een foutje gemaakt. Ik mailde en de volgende dag kreeg ik alsnog de goederen. Snelle reactie en snel opgelost waardoor het feest alsnog door kon gaan.

Leuke cadeaus

Voor mijn man zijn pensioen heb ik leuke cadeaus gekocht. Mijn man is er zelf ook heel blij mee. Kwaliteit en prijs en service naar tevredenheid.

Overzichtelijke site. Eenvoudig te bestellen. Volgende dag geleverd. Kan niet beter.

prettig en netjes

enige wat even onduidelijk was, afleveradres; mijn adres of waar ik voor gekozen had bij een DHL afleverpunt. Daarover een mail gestuurd en direct antwoord.

Prima, alleen ik was vaak keuzes kwijt die ik tijdelijk in de winkelmand had opgeslagen. Moest dus iedere keer weer opnieuw beginnen.

Niet correct behandeld

Vrijdagavond besteld woensdagmiddag pas ontvangen. Terwijl hún motto is; Vandaag best morgen in huis.

Een menselijk bedrijf

Toen ik merkte dat mijn bestelling niet compleet was, werd dit direct opgelost. Ik ben heel tevreden

Geslaagde keuzes.

Voor een 60 jarige in de familie, heb ik leuke thema cadeaus ontvangen.

Goed, snelle levering

Bestelde artikelen zijn zoals verwacht, snel geleverd

goede service

mijn bestelling lag gereed bij afhalen en werd zeer vriendelijk geholpen

Prettig bedrijf

Snelle bezorging en goede kwaliteit en alles keurig vetpakt

Netjes bezorgd

Alles kwam op tijd aan en keurig in een doos.

Zending ging snel, maar dhl had een fout gemaakt waardoor het pakketje kwijt was/niet opgehaald kon worden. Er zat wat haast achter de bestelling en binnen no time werd de bestelling opnieuw opgestuurd!! Voordat ik het wist lag de bestelling al in de brievenbus

Supersnelle, correcte service!

Eergister middag heb ik een aantal feestartikelen besteld voor de 55e verjaardag van mijn zus. Binnen het uur kreeg ik een bevestiging dat de artikelen waren ingepakt en verstuurd. Gistermorgen kreeg ik alles correct geleverd. Veel websites beloven een snelle levering maar komen dat niet na. Feestartikelen.nl dus wel. Bedankt daarvoor. Groet, Kornelis

slingers en feestborden zagen er goed uit en snel geleverd

slingers en feestborden zagen er goed uit en snel geleverd

Keurig en mooi optijd

Nog geen ervaring gehad maar is heel goed zo vriendelijk bedankt

Fijn en goed bedrijf!

Leuke artikelen, perfecte service!!

Het is prima gegaan

Ruime keus voor een goede prijs

Er was ruime keus voor hetgeen waar ik naar op zoek was. Het artikel had de goede maat met een goede prijs en kwam snel aan. De gelegenheid waarvoor het was, is zeker geslaagd!

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.