Door een fout in de doorlink van ideal waren er wat problemen met de bestelling cq opnieuw bestellen. Door het snelle en adequate reageren van de webwinkel is alles alsnog snel en goed binnen gekomen. Top dus!

Prijs kwaliteit verhouding te groot.

Voor mijn baby's eerste verjaardag heb ik 3 slingers, 1 set (6 stuks) ballonnen, 3 ronde crèpe papier waaiers, 4 setjes papieren bordjes -en bekers en 2 setjes servetten bij jullie gekocht. Dit alles koste bij elkaar 41,- De artikelen zijn leuk past goed bij ons gekozen thema. Een van de slingers is een lampionnen-slinger, onderaan de lampionnen zijn met een touwtje, sterren en het getal 1 vastgemaakt, deze vielen met het uitpakken er al gelijk af. Ook van de 6 groenen ballonnen, 3 met confetti en 3 gewone, klapte er met opblazen al direct 2 kapot. Nadat alles was uitgepakt en uitgestald lag op de tafel vind ik persoonlijk de prijs hoog 41,- zeker het verschil in wat je krijgt voor wat je betaald.

Prima in alle opzichten!

uitstekende service

Alle gewenste artikelen waren de volgende dag keurig in huis. Netjes verpakt. Snelle service. Duidelijke communicatie.

uitstekend

Geen lange wachttijden

Vlotte levering

De artikelen zijn vlot geleverd. Al een dag na de bestelling thuisbezorgd.

Snelle levering, goed geregeld

Snelle levering. Leuke producten

Leuke artikelen en snelle levering

Snel geleverd en top kwaliteit

alles goed geregeld

de bestelling was mooi op tijd. ook niet te duur. ik ben tevreden.

Leuke en mooie artikelen

Niet duur maar wel een uitgebreid assortiment aan feestartikelen.

Leuke artikelen en een goede service!

feestartikelen.nl heeft alles in huis voor een gezellige aankleding. De prijs-kwaliteit is zeer goed. De bestelling is snel binnen en goed verpakt. Zo kan ik de doos open maken zonder alle balonnen lek te snijden :) Ook is de keuze reuze en dat is altijd fijn. Kortom; zeer tevreden.

Feestelijk :)

Feestelijk, en een duidelijke site, met vele soorten keus.

Leuke spullen voor weinig geld!!

Snelle levering van alle producten

Goed werkende site en efficiënte keurige afhandeling.

Alles conform bestelling en gemaakte afspraken ontvangen. Hartelijk dank.

Mooie versiering, sommige items iets prijzig

De versiering ziet er mooi uit maar sommige items zijn erg prijzig. Zoals tafelkleed is ruim € 7 en het is snel kapot en snel zitten er krassen op. Erg jammer. maar voor de rest snel verzonden en goed geleverd in een stevige doos.

Super snelle service

Goede service en snel thuisbezorgd

Zeer tevreden over de producten

snel en goed

Leveren op tijd, netjes en correct

Niks mis mee! Ze leveren volgens afspraak en het zijn prima artikelen.

Zie onder

Jammer dat je winkelmandje na een aantal uur steeds leeg wordt gemaakt. Geeft geen ruimte.om na te denken of met anderen te overleggen. Verder goede service en goed en snel geleverd.

zeer snelle levering, juiste spullen tevreden over de kwaliteit

zeer snelle levering, juiste spullen tevreden over de kwaliteit

Prima webwinkel

Makkelijk alles te vinden. Redelijk geprijsd en snel in huis

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.