Gewoon goed.

Gewoon goed.

Goede productomschrijving en snelle levering

Snelle levering! Had een kartonnen schild besteld, deze had wat beter verpakt mogen worden. Was wat beschadigd bij aankomst.

Product voldeed aan de verwachting

Artikelen waren snel in huis, helaas waren er wel 2 ballonnen lek. Overige artikelen waren prima

Perfect!

Keurig op tijd geleverd! Overzichtelijk en duidelijke website.

vlotte bezorging

Ook netjes verpakt, alles onbeschadigd ontvangen.

Bestelling op de geplande datum ontvangen. 1 Product voldeed niet aan de beschrijving, dit is netjes opgelost. De overige artikelen waren prima

Goede ervaring

Goede ervaring en snelle service

Super snel en voldeed aan alle verwachtingen

Ruime keuze, snelle levering, goede service!

Perfect bezorgd en prima artikel

Gemakkelijk te bestellen. Uitstekend verpakt en ontvangen. Heel veel plezier van het artikel gehadt!

Geweldig de volgende dag al binnen voor een prima prijs

Mijn bestelling was er de volgende dag al. Goed verpakt daar worden wij heel blij van.

Prijs / kwaliteit was gemiddeld

Wij hadden een mexicaanseparty georganiseerd. Hierbij had ik bedrukte ballonnen besteld, weinig ballonnen voor het geld. Ook waren de mexicaanse vlaggetjes maar aan 1 kant bedrukt dit was jammer! Verder waren de sombrero, prikketjes, selfieset en pianta wel leuk!

Leuke spullen, goede en snelle communicatie!!

Ik had een aantal artikelen besteld (boven de verzendkostengrens) en kwam er achter dat ik nog een aanvulling wilde. Ik heb een mail gestuurd of ik de aanvulling nog op de een of andere manier aan mijn bestelling kon toevoegen. Hierop is meteen gereageerd en de artikelen konden nog worden toegevoegd. Top!!! De artikelen voldoen aan mijn verwachtingen en kan bijna niet wachten te gebruiken!! (helaas heb ik zelf 1 ander artikel aangevinkt dan bedoeld.. :) )

Vlot snel duidelijk en vriendelijk

snel en correct

snelle levering en op een door mij opgegeven adres

Supersnel en goed

Kwaliteit prijs verhouding prima. Snelle goede bezorging.

Leuke artikelen

Leuke artikelen en snelle bezorging

Heel tevreden...

Snelle levering, leuke feestartikelen... Bedankt!

Goed verzorgt

tevreden over de geleverde spullen En communicatie over wat er niet leverbaar was

snel en netjes geleverd

ik had feestartikelen besteld voor een verjaardag 18 jarige. Netjes en snel geleverd!!!

Super.

Goed verpakt en snel.

Snel geleverd was een groot succes

Zeer goed.

Hele snelle levering,ruime keuze .

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.