Mooi en alles op tijd binnen!!!

Mooi en alles op tijd binnen. Netjes ontvangen

prima geregeld

snelle levering.

Snelle complete levering

Snelle levering, zag er precies uit als op de website. Netjes verpakt zodat alles kreukvrij uit de verpakking komt Blij mee!

Snelle levering.

Verzendkosten zijn voor brievenbus post te hoog

Super service en snel aflevering

Alles was in orde en volgens de beschrijving.

Heel snel

We hebben genoten van het feest. De versiering was top verzonden,en snel. MvG

TOP!

Ziet er helemaal TOP uit!

Dankzij Feestartikelen.nl is ons feestje goed geslaagd! Snelle verzending en niet duur! Echt een aanrader! Bij het volgende feestje bestellen we zeker weer hier.

Leuke spullen voor een bijzonder feestje,bedankt!

Niet zo goed

Abraham pop was al kapot voordat ik hem wilde gebruiken

Snel en keurig bezorgd

Heel goed, volgende dag had ik het al binnen. Echt top!

Ziet er heel mooi uit

perfecr

Alle balonnen op de grond

Na een avond lang ploeteren om het huis te versieren, lagen alle helium ballonnen vanochtend op de grond! Onze zoon van 3 viel het minder op, maar ik vond het echt extreem jammer. Deze dag beleef je immers maar 1 keer! We hebben verschillende ballonnen gebruikt, dus aan het type ballon ligt het niet.

Prima artikelen en snelle service.

Top ! Veel keuze en snel bezorgd.

top. Veel keuze.

Goede levering!

Levering was snel en volledig. Prima!

supersnel en keurig verzorgd, bedankt.

Supernelle levering en keurig verzorgd, bedankt.

Feestje geslaagd

De bestelling was een dag later, maar dat lag meest waarschijnlijk aan drukte bij de bezorgdienst. De goudstaaf doosjes bevatten een fabricage fout waardoor er een extra vouwlijn aan de onderzijde overblijft. Verder waren de producten zoals beschreven en was het feestje geslaagd.

Snelle en goede service!

Bestelde artikelen werden compleet, snel en goed geleverd, heel fijn!

Mooie website

Snel besteld, snel bezorgd

Leuke site met veel spulletjes. De volgende dag al bezorgd en zorgvuldig ingepakt. Blij ermee.

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.