Het geleverde product was niet hetzelfde als op de afbeelding, maar gelukkig wel goed genoeg om kado te doen

Goede service, erg snelle levering

Erg plezierig, goede duidelijke site Leuke artikelen, snelle levering, goede kwaliteit

Netjes

Goede service netjes verpakt en bezorgd volgens afspraak

Was super

Zag er goed uit goed ver pakt en snel bezorgt,

Prima kwaliteit en goede levering

Bestelling was snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle levering!

Snelle levering en spullen zien er in het echt ook goed uit

Snelle levering, goede communicatie

Heldere communicatie, snelle levering

snel!

De website is overzichtelijk, betalings-systeem werkt goed en de bezorging is snel en op aangegeven tijdstip! Top!

Prima snelle levering, stevig verpakt

Prima service, voor een volgende keer zou ik zó weer bestellen. Goede ervaring, snel geleverd, nette artikelen.

'probleem' werd snel en goed opgelost

Mijn bestelde artikel was toch niet op voorraad. Ik kreeg meteen een mail en de mogelijkheid een vergelijkbaar duurder product in de plaats te krijgen voor het al betaalde bedrag. Ik vond het alternatief ook prima, ging om uitnodigingen feestje. Alsnog snel geleverd!

In 1 woord toppertjessss

Top alles gekregen wat ik besteld had ! En nog wat extra dingetjes erbi u gekregen echt super, alleen het ballonnenpompje vind ik wat onhandig en daardoor ook niet gebruikt maar de rest van de artikelen waren goeie kwaliteit en elk klein dingetje dat ik aangevinkt had zat in de doos en was na bestellen in 1 dag ook binnen :D aanrader

Leuke spullen en snel geleverd

snelle service, precies wat we verwachte en besteld hadden. bedankt.

Redelijk tevreden

Levering duurde best lang, maar kan aan de situatie nu liggen. Vond het pakket erg rommelig en onprofessioneel ingepakt, dit zou beter kunnen vooral als er ook breekbare artikelen inzitten.

Top!!

Producten waren allemaal snel geleverd en klantendienst is heel aardig.

super service

Bestellen, betalen en de andere dag ontvangen Niet duur en goed materiaal

uitstekend

spullen heel leuk en niet duur en super op tijd gekregen wanneer wij wilden bedankt

Snelle goede service

Goede snelle service. Wel veel verzendkosten vond ik

Super snel

Hele leuke artikelen voor een Paw Patrol kinderfeestje! en alles de volgende dag al in huis.

Super snelle levering

makkelijke site en sales is in keer snel geleverd

Prima voor elkaar. Goed verpakt. Netjes op tijd bezorgd.

Vlotte verwerking van bestelling. Overzichtelijk met bijgevoegde lijst.

Er wordt met je meegedacht

Bestelling gedaan en bevestiging ontvangen. Echter, er werd mij ook nog een aparte mail gestuurd die duidelijk te onderscheiden was. Het vinkje Artikelen ophalen stond aan, maar bestelbedrag lag boven minimale en afstand groot. De medewerkers hebben dus moeite genomen om te vragen of dat correct was. Dat was uiteraard niet zo en ze hebben de artikelen alsnog verzonden. Dit is echte klantenservice, meedenken met de klant! Complimenten!!!!

snelle bezorging en altijd leuke artikelen om een themafeestje te geven..

Mooie items voor een feestje!

Veel keuze in feestartikelen. Snel geleverd.

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.