Pluspunten

Snelle levering en toen bleek dat een slinger niet meer leverbaar was mocht ik daar iets anders voor uitkiezen dat dat artikel iets duurder was daar werd geen probleem van gemaakt ! Erg netjes

Pluspunten

Super spullen en heel snel geleverd

Alles prima

Pluspunten

Pluspunten

Een 10+ Keurig netjes bezorgd.

Zijn zeer te spreken over alles. Onze dank.

Pluspunten

Jullie verkopen hele leuke producten echt een aanrader.

Pluspunten

Beter dan verwachting en snelle bezorging! Top!

Pluspunten

Alles super, spullen netjes verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Duidelijk en snelle webshop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima spullen

Geen bericht gekregen van levering en de levering was rommelig: aangeboden aan pakketpunt terwijl dat gesloten was, weer teruggegaan naar depot, nog een keer aangeboden. Was lastig om het pakket te traceren en ik kreeg de spullen dus ook te laat

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Snel, geen gedoe, transparant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

assortiment

slechte verpakking. slappe doos en het plakband moest je eraf trekken om de doos te openen en viel de doos gelijk uit elkaar. verder zat er geen pakbon/ factuur bij

Pluspunten

Geven zelf aan wanneer je de uiterste leverdatum wilt hebben.

Ga zo door

Pluspunten

Ik had de verkeerde set gekregen en toen er een nieuwe werd toegestuurd, was het dezelfde (verkeerde!) set **oops** Maar het is heel netjes opgelost, ik kon alles op kosten van Feestartikelen.nl terug sturen. En kreeg uiteindelijk (telkens direct zelfde dag verstuurd) de juiste set toegezonden.

Er was een artikel niet op voorraad en het duurde dus meerdere dagen (dan de beloofde voor 18u besteld volgende dag in huis) voordat ik zelf contact op nam met de vraag waar mijn pakketje bleef. Mijn verbeterpunt zou zijn; laat de klant even weten dat het in nabestelling is. Neem zelf contact op, stuur een bericht als de bestelling niet gelijk uitgeleverd kan worden.

Pluspunten

Bestelling was netjes en op tijd afgeleverd!!..Heel goede contact met het bedrijf. Had een bestelling dat niet op voorraad was en mocht gewoon 1 keer bezorgkosten betalen en beide bestellingen in een keer ontvangen. Top service!!!

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.