Pluspunten

Goede kwaliteit slingers. Goede levering op gewenste datum

Goedkoper :p

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

een slinger was op verschillende plaatsen kapot

Pluspunten

Snelle service top!

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel contact

Verantwoordelijkheid nemen over de levering

Pluspunten

Snelle bezorging van de spullen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keuze is overzichtelijk, bestellen en bezorgen gaat vlot. Goede verpakking

Het zou handig zijn te kunnen zien in welk tijdbestek men komt bezorgen. Bij adresopgave was het niet mogelijk om 'n ander bezorgadres op te geven naast de info vd besteller. De naden vd Sarah opvulpop mogen veel steviger zijn. Ze schieten snel los en we hebben helaas een deel vd naden met stevige tape bij elkaar mieren houden.

Pluspunten

Snelle levering en prijzen acceptabel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Super snelle levering..

Beter klanten op de hoogte houden vooral bij een retourmelding. Moest steeds zelf bellen, op mail werd laat pas gereageerd. Dat vond ik erg vervelend. Maar uiteindelijk goed gekomen, netjes binnen de tijd mijn geld terug ontvangen.

Pluspunten

Snelle service Groot assortiment

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit snelle levering en handige mails over je bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, veel verschillende producten

Pluspunten

Supersnelle en correcte levering,alles ook zeer netjes verpakt!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Netjes en snel geleverd, alleen had ik om een kindermaatje gevraagd en kreeg een one size fits all petje met propellor, deze past niet op het hoofdje van mijn 1 jarige kleinzoon, dus ik heb er niets aan, verkeerde maat dus. Ik had wel duidelijk om een kindermaatje xs/s gevraagd. Nu heb ik een pet vor volwassenen ipv voor een kind.

Beter lezen wat er op de bestelling staat en mensen berichten als de gevraagde maat niet verkrijgbaar is.

Pluspunten

Snelle levering, alle producten netjes verpakt ontvangen en de kwaliteit van de producten is ook prima!

Pluspunten

Betrouwbaar, betaalbaar, goede service

Pluspunten

Snelle levering, volgens afspraak.

Bij het invullen van het formulier, waarbij je moest aangeven of het thuis bezorgd moest worden of bij een afhaaladres, was me niet zo duidelijk wanneer het dan bezorgd zou gaan worden. Je kon een uiterste leverdatum invullen; dat heb ik ook gedaan. Maar verder wist je niet op welke dag en welk tijdstip de levering zou komen - afhankelijk daarvan zou ik dan beter kunnen invullen of het naar thuis of op afhaaladres moest. Maar verder alles uitstekend.

Pluspunten

Snelle levering!

Het zou handiger zijn als je artikelen direct vanuit je overzicht in je winkelwagentje kon plaatsen. Nu moet je eerst op 'meer info' klikken en dan pas kun je het artikel in je winkelwagentje plaatsen.

Pluspunten

Great products and service!

Nvt

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.