Pluspunten

Prima site. Veel keuze. Snelle levering.

Kan geen verbeterpunten noemen.

Pluspunten

Heerlijk snel.

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijke site Snelle en correcte levering

Pluspunten

Super snelle bezorging!! Mooie artikelen!

Pluspunten

Producten zijn op tijd en compleet geleverd.

Pluspunten

Heel snel en zoals beleefd!

Geen -- makkelijk bestelling en snel aflevering!

Pluspunten

Snelle reactie en levering

Pluspunten

Pluspunten

Goede kwaliteit snelle levering en goedkoop

Pluspunten

Goede en accurate informatie over de zending Veel keuze in produkten Snelle en tijdige levering

Misschien berichten info over de zending via sms dienst

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website Bestelde feestartikelen werden snel en keurig afgeleverd

Pluspunten

Top!!! Snelle levering.

Tip, zoek een ander bezorgbedrijf. Mijn bestelling werd bezord door Dpd. 1 keer aan de deur geweest (was niet thuis). Ik kreeg s' ochtend een mail dat t die dag bezorgt zou worden, beetje laat want ik kon niks meer regelen vanuit mijn werk. Dus lag er meteen al een brief in mijn bus dat ik het pakketje maar in een of andere bloemenwinkel moest ophalen. Normaal wordt er een 2e en soms zelfs een 3e poging gedaan om te kijken of de mensen thuis zijn. Kortom...ik bestel iets online om niet de deur uit te hoeven gaan en nu heeft me dit pakketje verzendkosten en ook nog eens benzine en tijd gekost. Dus ik kan net zo goed mijn spullen zelf in een winkel gaan halen. Schandalig dus. Maar ben heel tevreden over de artikelen. Maar twijfel wel of ik weer wat bestel. Heb nog ballonnen nodig maar daar denk ik nog eerst eens over na. M. Holten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelheid. Product is goed.

Pakket bezorgservice is slecht. Op de dag dat ik niet thuis ben op woensdag,wordt het pakket bezorgd in Valkenburg bij afhaalservice. Pakket donderdag nodig. Ik heb nog niet de mogelijkheid gehad om een ander tijdstip aan te geven. Moet nu tijd vrijmaken om naar Valkenburg te gaan, daarbij ook nog parkeergeld betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

top snelle service

Pluspunten

Goede levering

Pluspunten

Snel bezorgd. Spullen mooi afgewerkt, netjes.

Verpakking niet zo stevig, beetje gedeukt.

Ballonnen niet in een zak doen zak was al stuk toen hij afgeleverd werd

Pluspunten

levertijd komt overeen met genoemd op website; heel fijn dat je kunt aangeven wanneer uiterlijke levering gewenst is;snelle bevestiging; wordt goed op de hoogte gehouden van verzending. Prima en betrouwbare service!!

Pluspunten

Snelle levering.

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.