1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het geleverde product was van erg slechte kwaliteit. Bij normaal gebruik was het al na een paar minuten kapot. Toch jammer omdat het voor een themafeest was en er geen winkels meer open waren om iets anders te gaan kopen.

Pluspunten

Snel Voordelig ruime keuze

Pluspunten

Snel te boeken en snelle aflevering

Pluspunten

Snelle levering. Mogelijkheid bestelling aan te passen. Snelle reacties op emails.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, met email keurig op de hoogtet gehouden van de status van de bestelling!

Pluspunten

snelle levering!!

Pluspunten

Snelle service Ruime keuze Netjes aangeleverd Overzichtelijke website

Pluspunten

Snelle service. Er werd zelfs contact opgenomen om ons duidelijk te maken van een bepaalde kleur op de site anders overkwam dan in het echt.

Pluspunten

Veel keus! Voor eerste keer besteld en de volgende dag in huis. Volgende keer weer!

Pluspunten

snelle levering goede prijs verhouding en lage verzendkosten

iets uitgebreider assortiment, er waren een aantal produkten uitverkocht en dat was erg jammer

Pluspunten

ik ben zeer positief over jullie bedrijf

ik had het fijn gevonden(en duidelijker) wanneer ik het ontwerp kon maken op de website van feestartikelen.nl ik had de tekst in word aangeleverd maar het bleek dat je volgens de officiële grote had moeten aanleveren. Jullie hebben mijn fout onderschept en het voor mij opgelost. waarvoor uiteraard mijn dank.

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

Groot assortiment, makkelijk toegankelijke website, na even snel google-en lijkt deze site ook goedkoper dan enkele andere. Prima op de hoogte gebracht wanneer pakketje wordt bezorgd.

geen

Pluspunten

Netjes ingepakt en optijd binnen

Pluspunten

Duidelijke site, groot assortiment, duidelijk in de prijzen, toegankelijk, netjes gesorteerd, nette service en duidelijke communicatie

Pluspunten

Heel veel keus voor weinig geld. Voor ieder feestje is er is te vinden

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.