Pluspunten
overzichtelijke site, snelle toezending, goede producten.
Pluspunten
Binnen de tijd geleverd, en de materialen voldeden aan onze verwachting.
materialen nakijken voordat je het verstuurd. het pak was in de naad gescheurd.
Hartelijk dank voor uw reactie. Als u dat aan ons gemeld had, hadden wij onmiddellijk een nieuw kostuum gestuurd.
het opblaascijfer 7 was erg klein en bovendien liep hij steeds leeg!
Het formaat wordt duidelijk vermeld bij dit product. Als u ons had laten weten dat het cijfer lek was, hadden wij onmiddellijk een nieuwe gestuurd.
Pluspunten
snel -dat kwam voor ons goed uit
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering en goede communicatie. Je wordt geïnformeerd als het is verzonden.
VerbeterpuntenIk had een kleine bestelling. De bezorgkosten waren groter dan de prijs van het product. Jammer. Het moet mogelijk zijn, denk ik, om kleine (of weinig) artikelen goedkoper te kunnen leveren.
De verzendkosten bedragen 5,00 euro, omdat er een PostNL etiket met Track & Trace op het pakje gaat. Zouden we alleen maar postzegels op het pakje plakken, dan heeft u geen zicht op waar de bestelling zich bevindt en wanneer deze wordt afgeleverd.
Pluspunten
Levering snel. Duidelijke site.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede snelle levering van kwalitatieve producten.
Pluspunten
Snelle bezorging.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Alles is naar wens verlopen, wij gaan het aanstaande zaterdag gebruiken
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
snelle levering en zeer goed verpakt
Pluspunten
Heel snelle bezorging, goed verpakt en goede spullen.
Pluspunten
snel, goed, makkelijk via internet gewoon goed!!!!!
Verbeterpuntennee alles prima
Zwolseweg 80 C
8181 AJ Heerde
Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.