Super snel geleverd

Super snel geleverd

Eenvoudig om te bestellen.

Overzichtelijke website.

Artikelen naar zijn verwachting .

snelle levering en goede kwaliteit

Alles was leverbaar, snel geleverd en het was van goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Ruime keuze

Ruime keuze en snelle bezirhing

Good service

Good quality of goods, well packed, fast delivering.

Super snelle levering. Artikelen prima!

Super snelle levering. Alles is goed!

Kreeg art snel geleverd en alles zag er prima uit

Goede kwaliteit snelle levering

Mooie stickers, maar de prijs is te hoog

Ik dacht uit jullie advertentie dat ik 10 stickervellen kocht. Dat voor 10 euro vond ik heel redelijk. Later bleek het 1 vel met 10 stickers te zijn. Het werd bezorgd in 1 grote doos. Toen ik deze openmaakte zat hij vol met oude kranten . . . En 1 velletje stickers. Dat was een teleurstelling. Het leek een beetje een slechte surprise. Het product zelf is wel erg mooi.

Prima service. Snel contact. Goed materiaal.

Goede service en snel geregeld

Per abuis de verkeerde slingers ontvangen, gelijk de juiste toegestuurd gekregen. Echt top!

Goed alles netjes op tijd geleverd.

Het enige minpuntje is... Dat er bij de slingers niet bij stond dat de achterkant niet bedrukt was en dat vond ik héél jammer. Dat had ik toch graag geweten en andere besteld.

goede service

Prettig geholpen en met duidelijke adviezen.

Duidelijke site snel bezorgd top

Duidelijke site mooie spullen en snel bezorgd top

Goed product en op tijd

Ook een fijne prijs.

GEWELDIG

Snel en netjes geleverd

Snel en goed

Ook als er iets mis is, kun je 5 sterren uitdelen!

Een besteld item bleek anders te zijn dan de omschrijving aangaf, maar dat was door en op de verpakking niet te zien. Een mailtje naar Feestartikelen.nl en alles werd keurig opgepakt en opgelost. Alles valt en staat met goede communicatie en dat is bij Feestartikelen.nl prima in orde.

Slecht

Nog steeds niet bezorgd. Het is nu een week verder en had mijn pakketje dit weekend nodig. Het bezorgmoment is vijf keer uitgesteld en iedere keer was er een teleurstelling omdat het nog steeds niet geleverd is.

Top!!

Snelle service en we kregen er een cadeautje bij! Daar was ik super blij mee want ik had de Buurman en Buurman bordjes al gezocht :)

Leuk assortiment, voor een mooie prijs

Positief, makkelijk te vinden wat je zoekt

Snel en betrouwbaar

Vandaag besteld, morgen in huis. Goede en betrouwbare service, breed assortiment.

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.