Dikke prima!

Het bestelde product was precies wat ik er van verwacht had en van een stevige kwaliteit. Vervolgens werd het ook keurig binnen de 2 dagen bezorgd. Dus dik tevreden!

Geweldige service

Dingetjes besteld en snel en goed geleverd Allee postnl had het pakket flink beschadigd.

Super service

Ze bellen als ze iets later leveren

Mooie spullen en prima levering

Alles is goed geleverd! En de spullen zijn zoals ik had verwacht. Blij mee!

Netjes op tijd. De artikelen waren goed verpakt.

Nvt

Probleem netjes opgelost; Snel geleverd, maar geen reactie gehad op dat er iets ontbrak

De mailtjes zijn op de een of andere manier niet aangekomen. Probleem is wel netjes en klantvriendelijk opgepakt. Wij hebben het geld van de ketting gecrediteerd gekregen. Snelle levering. Alleen heb ik geen reactie ontvangen op mijn replaymail dat de ketting "18 Jaar" die besteld was ontbrak. Vind ik niet zo netjes.

Over het algemeen: prima. Snelle verzending.

Over het algemeen: prima. Alleen jammer dat een brievenbuspakje als pakket wordt behandeld. Je betaalt meer verzendkosten.

Leuke artikelen tegen acceptabele prijzen

Veel keuze en snelle levering. Prima track en trace.

Super leuk assortiment!

Keuze genoeg om een abraham goed te kunnen verwennen,want daar was ik naar op zoek. Artikelen zien er goed uit,veilig verpakt in de doos,top!

Leuk, snel

Snelle levering, Goede producten.

Beter kan niet!

Leuke originele artikelen, snelle levering en leuk verpakt met een kleine attentie erbij.

Prachtig.

De moeite waard,het is goed in het gebruik.

Goede service.

Al contact gehad en u zou gaan werken om er de maten bij te zetten. Ook aan degene die uw website gemaakt heeft, vragen of hij door kan linken, Zodat iemand die zijn naam door geeft voor account dat later niet weer hoeft te doen. Moet gekoppeld zijn. Groetjes

Gele vlagjes

Wij zijn heel tevreden met het product

Goede ervaring

Leuke kadootjes, snelle levering !

Snel en netjes geleverd

Snelle levering van leuk artikel

We hadden een feestje met collega’s en wilden toch nog even wat versiering, dus last minute besteld en de volgende dag netjes geleverd.

Snel bezorgd

Voor spreekbeurt van m'n zoon een goudbaar en goudklompjes gekocht. Zag er leuk uit.

Goede en snelle oplossing na per ongeluk een verkeerde levering

ik bestelde een vlag van frankrijk en bij uitpakken was t een vlag van Engeland, na het melden werd er een snelle en goede oplossing gegeven. Ik bestel graag weer.

top

snel geleverd en goede producten zoals ze omschrijven

Snel, maar niet compleet

Niet alles zat in de bestelling en er zaten geen rietjes bij de cijfer folieballonnen.

Snelle correcte afhandeling

Toppers

Ik ben zeer tevreden, dank u voor de correcte levering!

Tevreden!

Helemaal top!

Mooie artikelen, goede kwaliteit en prima op tijd geregeld.

Correcte en vlotte levering

Voor het eerst artikelen besteld, goed bevallen!

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.