Ruime keuze en snelle levering, Toppie!

Snelle verzending, alles was goed. Bedankt.

Gewoon perfect

Snel geleverd duidelijk site

Ben genept

Bij de omschrijving stond er TAFELZEIL maar het is gewoon een goedkoop plastic kleed!!!!

Ok

Netjes verpakt en snelle levering

Ik kreeg de spullen netje en een snelle levering. De website ziet er overzichtelijk uit.

Artikel voldeed prima.

Artikel werd goed ontvangen omdat het prima was verpakt.

Snel correct

Het bestelde artikel snel, correct goed verpakt ontvangen.

Aan te bevelen

Leuke website . Op tijd geleverd en redelijk geprijsd.

Snelle levering zoals beloofd

Snel geregeld

Bestelling kwam snel binnen, prima prijs. top!

Had een outfit van de blues Brothers nodig en die heb ik gevonden goede kwaliteit, alles in een en betaalbaar.

Een mooie knuffel, leuk ingepakt als cadeau!

Perfecte service na haperende levering

Helaas bleken de door ons bestelde artikelen bij PostNL te zijn zoekgeraakt. Toen ik daarover via de mail contact opnam met de klantenservice, kreeg ik omgaand een reactie dat de zending opnieuw geleverd zou worden. Zo gezegd, zo gedaan. De volgende dag hadden wij alles in huis. Grote klasse!

Ruime keuze!

Overzichtelijke site.

Heb geleverd gekregen wat ik heb verwacht, keurig verpakt en prima op tijd.

Ruime keuze en prima kwaliteit

Ik heb een voorraad aan artikelen gekocht met ballonnen, slingers en vlaggetjes. Ik kon kiezen uit vele kleuren en themas. Leuk!

Goede snelle levering

Goede en snelle levering

top service

Wij hadden een fout gemaakt door te klikken ophalen maar gelukkig hebben jullie het nog verzonden dat was zo geregeld allemaal. Super service

Alleen stond op doos 10 meter en ik had 6 meter . Voor de rest had ik snel binnen top

Leuk websitebezoek veel idee om keuzes te maken en was nodig voor mijn

Alles goed geregeld

Snelle levering, artikel bevalt goed!

Duidelijke foto's, goede omschrijving. Ik had daardoor een goed beeld van wat ik bestelde. Levering was heel vlot; het bestelde is binnen 24 uur bezorgd. Het bestelde voldoet aan de verwachtingen die ik had. Zeer tevreden.

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.