Kwaliteit van product was iets minder, maar goed opgelost

We hadden een kleine tegenvaller op de kwaliteit van het product, maar de servicedesk heeft de klacht goed afgehandeld.

Zeer tevreden, ga zeker nogmaals bestellen!

Er wordt goed meegedacht, oplossingen aangedragen en ze zijn zeer coulant als er iets niet helemaal naar wens is gegaan. Ga er zeker nogmaals bestellen!!

In plaats van servetten met daarop ballonnen en het nummer 18 was er een zakje met ballonnen met nummer 18 geleverd. Een begrijpelijke vergissing. Eén mailtje gestuurd en de volgende dag kreeg ik het juiste geleverd. Inclusief excuus, inclusief dat ik het zakje met ballonnen mocht houden, inclusief een code voor korting op een volgende bestelling. Deze mensen begrijpen wat service betekent.

Snel en vlot geregeld (geleverd)!

Idd ‘vandaag besteld, morgen geleverd’. Was wat betreft onze levering: PERFECT!

Snelle levering goeie kwaliteit mooie prijzen aanradertje

Jammer dat op de bon ook de naam van de betaler stond. Nu was het geen verrassing meer.

Goede, snelle levering!

Ik ben heel tevreden. Dit was mijn eerste bestelling en zal zeker vaker via jullie website bestellen. Alles is naar wens. Artikelen zijn top en levering is snel.

Ik heb nog niet zoveel ervaring met feestwinkel is mijn eerste keer

Ik moet wel zeggen mijn bestelling ging goed snel en in goede Staten ontvang

alleen de kleur crème van de ballonnen viel mij tegen. Ik had beter wit kunnen bestellen voor het huwelijk van mijn dochter.

Gezocht, gezien, besteld en de volgende dag ontvangen

Vanwege de spelweek op zoek gegaan naar raam decoratie. En zoals vor8g jaar, hier gevonden. Besteld en supersnel ontvangen . Blij om

Goede service, snelle levering, artikel ziet er goed uit.

Snelle nette verzending. De artikelen kunnen beter omschreven worden, het formaat ontbreekt vaak.

Alles netjes op tijd. Goed verpakt en alles klopte

Snelle en nette service!

Volgende dag had ik mijn bestelling binnen,. Heb het helaas moeten retouren maar ook dat ging heel netjes en de volgende dag kreeg ik meteen bericht dat het binnen was gekomen en dat ze me geld hadden terug gestort! Kan niks anders dan dit bedrijf complimenten geven!

vlotte bezorging leuke artikelen voor kinderverjaardag

ikhad op korte termijn wat slingers nodig voor een kinderpartijtje een ruime keuze. De bezorging was optijd .

bestelling correct en snel geleverd

Alles goed geregeld

Fijne communicatie, direct actie bij vragen.

Zeer zorgvuldige verpakking

Tevreden

Tevreden

Service goed, product had vlekken.

Webshop en service prima. Product heeft duidelijke vlekken.

Complete bestelling snel geleverd!

Duidelijke website, veel keuze, levering moment mag je kiezen. Top geregeld!

snel en makkelijk

Helemaal prima, snel, eenvoudig en goed.

Alles oke

Snel geleverd mooie artikelen

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.