Snelle levering en netjes en stevige verpakking.

Snelle levering en netjes en stevig verpakking.

Mooie spullen

Dikke prima.

Snel en compleet geleverd!

Alles in 1 zending compleet en snel geleverd. Productan irl als op de website. .

Makkelijke website, snelle bezorging

Veel spullen, makkelijk, snelle levering

Ontvang goede artikel!

Verzending en service oké. Product nog gebruiken

Moest snel van alles hebben en ze hebben het geregeld, dus top feest!!

Moest snel van alles hebben en ze hebben het geregeld, dus top feest!!

Snel bezorgd, Goed verpakt

Slecht

Pak met kleed voor de tafel was open en zat beschadeging op

Makkelijk online bestellen, snelle levering, prima producten.

Geweldig feestelijk en perfect op tijd

Prachtige tafelloper en servetten van mooie kwaliteit, volgende dag in huis en een cadeautje erbij voor het feest van mijn moeder die 80 werd, echt super attent. Dankjewel feestartikelen.nl: graag tot het volgende feest :))

leuke spullen voor een leuke prijs

goede website overzichtelijk veel leuke feestartikelen. spullen worden snel bezorgd.

op tijd en compleet geleverd

een volgende keer bestel ik weer bij feestartikelen.nl

Duidelijke website. Snelle levering. Verkeerde artikelen geleverd. Met één telefoontje opgelost en super snel de juiste artikelen in huis!

Nvt

Nvt

Leuke artikelen gekocht voor de verjaardag van mijn moeder. Zeer snel en goed verpakt geleverd, bedankt!

Zeer slecht verpakt

Ik kreeg mijn beker toegestuurd in kranten met allemaal rouw advertenties. Ik vond dat heel slordig! Ik heb ook besloten om niks meer bij jullie te bestellen. Er zat wel een doos om heen maar ik ging het kado geven voor verjaardag en schaamde mij diep

Alles netjes op tijd geleverd

Betrouwbaar

Helaas was mijn artikel niet geleverd wat te wijten was aan de post. Het artikel was wel gewoon netjes op tijd opgestuurd met een track and trace. Na mail contact mijn geld netjes retour gekregen.

Producten netjes en snel geleverd.

Keurig verpakt. En snel geleverd. Producten zien er perfect uit.

Snelle levering, grote keus in artikelen.

Zeer snelle levering.

De sokken waren er erg snel en netjes verpakt Super swrvice

top

Helemaal top

Prima, snelle levering en exact wat ik besteld had

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.