Veel keuze, snelle levering!

Wat een hoop keuze. Alles op voorraad. En snelle levering. De jarige zal flink jarig voelen.

Snel geleverd, geen enkele op of aanmerking

Super snel en alles precies zoals gedacht

Super service

Een onderdeel van mijn bestelling was qua afbeelding op de website sterk afwijkend qua kleur met het daadwerkelijk geleverde artikel. Kreeg zonder problemen kosteloos retourneren en geld retour. Dank.

Goed en makkelijk bestellen

Alles klopte mooi op tijd en goede service

Veel leuk aanbod en snelle levering

Zeer snel geleverd

Ik bleek toch wat te weinig versiering in huis te hebben. Gelukkig kon ik via feestartikelen nog de volgende dag wat extra's in huis hebben!

Tevreden

Bestelling was zeer snel ontvangen. Top

Snel bezorgt en goeie service.

Snelle levering en alles goed binnen gekregen. Er was alleen een foutje gemaakt met 1 van de artikelen, er was een verkeerd product opgestuurd. Nadat ik dit aangegeven had was het super snel opgelost! Heb netjes mijn geld terug gehad. Super goeie service!

Lekkage aan een vanaf

Helaas was ik onaangenaam verrast door Lekkage van een van de twee ballonnen die ik besteld had.

Echt een hele snelle levering. Top.

Website werkt goed en levering snel. Duidelijke informatie.

super

goede verhouding in prijs/kwaliteit ruim assortiment snelle levering mogelijkheid achteraf betalen vriendelijk personeel

Goed gedaan

gave spullen en snelle levering

gave spullen en snelle levering

Snelle levering en precies wat ik bedoelde !

Heel goed.

Alles mooi versierd voor mijn 60 e verjaardag

Snelle levering, kwaliteit ook goed

Lwuken spulletjes, weinig voor veel geld, das enigste negatieve

Goed aangekomen

Prima verzorgd!

De service van feestartikelen.nl is gewoon super!

Ik had een feestmuts gekocht die door toedoen van Postnl helaas te laat kwam. De medewerker van feestartikelen.nl kon hier uiteraard niets aan doen maar was toch bezorgd en gaf mij goede informatie. Dat gaf een fijn gevoel. Mijn klacht werd prima opgelost. Ik raad iedereen deze leverancier aan. Als ik in de toekomst ik weer eens iets nodig heb kom ik graag bij jullie terug. Zo en zo ga ik wat bij jullie bestellen want dit soort bedrijven zie je niet zo vaak. Proficiat.

Groot assortiment, goede prijs en onwijs snelle levering. Zeer tevreden en kom zeker nog eens terug.

Snelle levering, leuke spulletjes

Veel keuze!

Super snel geleverd netjes en degelijk verpakt.

Snelle levering, goede producten

Goed hoor

Uitstekende service

Perfect besteld, betaald en binnen gekregen wanneer ik het wilde hebben

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.