Perfect!

Precies wat ik had verwacht!

Top, netjes op tijd!

Alles netjes verpakt en mooi op tijd bezorgd.

leuke producten

Helaas drukken de verzendkosten zwaar op de relatief voordelige producten. Ook de levertijd (drie dagen) zorgt ervoor dat je ruim van te voren moet bestellen. Onze zoon die vervroegd ontslagen werd uit het ziekenhuis konden wij pas achteraf verrassen met "welkom thuis".

Zeer geslaagd

Mooie artikelen erg blij mee

Zoals afgesproken

Alles helemaal top

Precies zoals ik verwacht had! Prima en snel geleverd!

Leuk spul

Prachtig

Kleinkind was er dol op

super surfers.. Snelle surfers goede producenten

Veel keus en snelle levering

Mijn bestelling is netjes verzorgd en keurig op tijd bezorgd en gedurende het traject werd ik goed geïnformeerd

Prima product en snelle levering

Goede kwaliteit, goed verpakt

Prima ervaring

Snelle levering duidelijke website

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Ik had een vraag dus contact op genomen met de winkel. Werd heel vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Mijn bestelling daarna gelijk geplaatst en werd de zelfde dag nog verzonden. Volgende dag in huis. Zou hier zeker nog een keer bestellen.

Keurig

Vlotte aflevering Keurig verpakt.

precies wat ik besteld heb, super!

Veel keuze met bestellen. De bestelling was wat ik verwacht had en mooi op tijd geleverd.

Puzzel gekocht, makkelijke website, mooie puzzel, goed verpakt en snel geleverd.

Super!!!!echt een aanrader!!!!! Super snel geleverd en mooie spullen

Alle 2

Jullie ballonen geweldig maar de post slecht niet eens langs gekomen.

Leuk en snel

Alle producten waren goed en snel geleverd

Snel geleverd tegen scherpe prijzen.

Goede ervaring, bestelde spullen netjes geleverd op gekozen dag en tijdstip.

Compleet assortiment.. snel...easy

Zie boven

Prima, duidelijke e-mails over de status van het product. Vlotte levering, super

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.