Artikelen kwamen op tijd.

Super snelle levering , en ook nog een extraatje bij de bestelde artikelen.

Echt super

Mooie producten... en snel thuis bezorgd

Gewoon goed volgens afspraak.

Gewoon goed volgens afspraak.

Snel geleverd en wat ik er van verwacht had

Topservice

Knuffel besteld van 24cm en kreeg helaas een van 15cm, na een mailtje kreeg ik vlot antwoord dat de fout bij het bedrijf lag en dat zij kosteloos de juiste zouden sturen. De eerste mocht ik houden. Goede en snelle service

Netjes via mail op de hoogte gehouden ,keurig bezorgd

Snel & goed

Wel goed

Tafelkleed viel tegen wel snelle levering

Razendsnelle bezorging!

Razendsnelle bezorging en uitgebreid assortiment

Snelle levering en het product voldoet geheel aan de verwachting.

Product werd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Misleidende foto’s bij aanbod

Ik heb bingokaarten gekocht. In het aanbod staat bingokaarten 600 stuks met heel veel complete blokken. Echter toen het bij mij thuis aankwam tot mijn verbazing maar 1 blok.

Besteld en netjes de volgende dag in huis Super leuke mooie pinata besteld

geniaal geweldig

Ik heb een boa besteld en de kwaliteit was top! Hier wordt ik blij van.

Ik had teveel betaald en ze hebben gelijk het geld terugbetaald. De levering was zeer snel. Geweldig bedrijf.

Ruime collectie tegen prima prijzen.

Positief

Product niet wat ik er van verwachten

Product was niet goed aangekomen hier contact over gehad en zijn tot een mooie oplossing gekomen. Ook snellen en goede service vanuit het bedrijf.

C'était la livraison très rapide !!

Je recommande! Bonne qualité et livraison rapide.

Veel keus en snel geleverd

Leuke artikelen te koop voor allerlei gelegenheden

Gebruikersvriendelijke en overzichtelijke webshop; volgende dag alles in huis

Gebruikersvriendelijke en overzichtelijke webshop; volgende dag alles in huis en het was allemaal van goede kwaliteit

Snelle levering!

Fijne ervaring. Snelle levering.

Simpel en snel

Ik had de bestelling snel in huis

Ze hadden precies de artikelen die ik nodig had voor het kinderfeestje van mijn dochter. Nergens anders hier in NL kunnen vinden. Netjes verpakt, direct geleverd. Top!!

Ik heb gekregen wat ik wilde

Wat ik heb besteld is precies wat ik ervan hebt verwacht ik ben er heel blij mee door de mooie versiering was het feest extra geslaagd.

Heel snel geleverd en alles was leuk en zoals verwacht

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.