Snel

Snel en correct. Hier ga ik zeker meer bestellen

gewoon goed

alles mooi geregeld,kan niet beter ( SUPER).

verbluffend

weinig besteld, maar snel geleverd met nog enkele kadootjes extra

Goede service!

Hoofdparaplu was prima alleen De elastiek wat slordig afgewerkt waardoor ik pijn had rond m’n hoofd...

Vlotte service

Snelle levering en netjes verzonden

De ene dag besteld en de andere dag al.in huis

Snelle en nette verzending helemaal top echt een aanrader.

Netjes na de bestelling bevestiging gehad. Vlak erna weer een mail met verzend informatie erbij. Netjes ingepakt en levering aan de deur.

Mooie spullen; op tijd geleverd!!

De feestartikelen staan/ hangen heel leuk. Staat gezellig.

Was perfect

Was heel goed

Snelle levering en hele mooie spullen

Ik ben zeer tevreden over de levertijd, de spullen en de service.

Première fois et je recommande

Tout est parfait, rapidité de livraison.

Prima serice en vlugge levering

Was zeer tevreden over de afhandeling van mijnbestelling , niet lang moeten wachten op de levering en producten zoals beschreven !

Snel, maar het hulde bord is gekreukeld aangekomen- Dit hebben ze heel goed opgelost.

Na het geven van mijn beoordeling ben ik vrijwel direct benaderd door de klantenservice van Feestartikelen.nl. Ze hebben excuses gemaakt voor het gekreukte product en benoemt dat zij het aankoopbedrag retourneren op mijn rekening. Ik vind dit ontzettend netjes en daarom pas ik mijn review aan. En zou ik ze zeker aanbevelen en er van uitgaan dat het in de meeste gevallen goed gaat met het product wat je bij hen besteld.

Top/flop

Mickey mouse diademen besteld. Helaas zijn het kindermaten. Stond niet bij de beschrijving. Moest voor volwassenen zijn. Dus nu 8 x diadeem die niet gebruikt kunnen worden in huis. Wel supersnel geleverd. Dat dan weer wel

Vreselijk

De ballonnen waren niet goed, het is wel jammer

Goed en snel geleverd top!

Goed en snel geleverd Top.!

Omschrijving had ik iets beter gevonden.

Ik had een masker besteld, dat was het oom van karton en ik verwachte een normaal masker. Had beter geweest het bij de omschrijving stond aangegeven.

Snelle verzending en kwalitatieve producten!

Ik kreeg mijn pakket op mijn gekozen dag en alles was goed verpakt.

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen.

Ik zou deze website zeker aanbevelen en bestel er zeker nog een keer.

Snelle afhandeling

Nette afhandeling via mail werd ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling prima en snel

Goed en snel

Goede produkten, vandaag besteld en morgen inhuis.

Snelle en nette levering

Voldoet aan de verwachtingen en de levering was snel en netjes verpakt.

Voor herhaling vatbaar

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.