Zeer nette en snelle levering

Levering was snel en netjes en met gratis artikel. Produkten kloppen ook met de foto's op de pagina.

Op tijd geleverd en kwaliteit is goed

Het ziet er allemaal goed uit. Netjes afgewerkt. Iemand heel blij mee gemaakt!!!!

Snelle service en goed verpakt

Zeer tevreden klant!

Ik had op donderdagavond besteld kreeg bericht dat het maandag bezorgt zal worden. Hier baalde ik van had het zondag nodig. Maar gelukkig werd het toch zaterdag bezorgt. Voor de rest blij met product.

Leuke site! Ruime keus!

Prima ervaring met Feestartikelen.nl. Levering ging vrij vlot en artikelen waren precies zoals beschreven. Dus erg tevreden!

De bestelling was er al de volgende dag

Onvoldoende

Slechte kwaliteit

Super leuke artikelen en heel snel geleverd.....toppie

Prima levering en op tijd

Slechte ballonnen en 3 gescheurd bij het openen van de zak erg zonde

Korte slinger geen goede ballonnen en ook achteraf weinig gehad voor een hoop geld en dure bezorgkosten misschien wat kosten terug krijgen ben niet blij!! Gr linda Banga

Reageren en leveren super snel.

Service gericht. Ze reageren echt super snel. De volgende dag hebben we onze spullen gelijk ontvangen.

prima en snel

prima en snel

Overzichtelijke site met logische opdelingen, veel keuze in artikelen allerlei , snelle levering.

Correctte afhandeling. Prima producten

Mooi en snelle levering

Tòp!

Goed en snel geleverd

Prima speelgoed en snel geleverd

Prima speelgoed en snel geleverd

Uitstekende

Snelle levering en goede service

Makkelijk en simpel te bestellen en snelle levering

Is goed bevallen en voor een volgende keer zeker weer bestellen

Snelle levering die voldeed aan de verwachting

Netjes en op tijd afgeleverd

Alles zoals op de beschrijving. Snelle levering !

Aardig aan de telefoon en snel geleverd. Veel lol van gehad

1 product verkeerd geleverd

Nog geen contact op kunnen nemen voor vervangen verkeerd geleverd product (tafelkleed)

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.