Snel

Topservice

Prima site! Snelle levering.

Super fijn!

Snel en makkelijke sevice

Goede communicatie en snelle bezorging

Jungle tafellaken bestellen kwaliteit zeer matig na één keer gebruiken ging het tafellaken op diverse plekken al inscheuren

Lage prijzen en snel geleverd

Topsite met veel keuze voor een goede prijs

Voldeed aan mijn verwachtingen. Goede kwaliteit

Zeer positieve ervaring

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling van 6 Elmo's. Die was bedoeld voor het werk. Je 'trekt' een Elmo als de gesprekken te lang duren. Snelle levering, goede kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Dank!

Supersnel

Binnen 1 dag geleverd.

Top service, snelle levering en prima kwaliteit!

Snelle goede levering!!!

Was een helesnelle en goede levering. Spullen zijn goed

Was snel geleverd en goede kwaliteit

Leuk spul van voldoende kwaliteit en redelijke prijs

Leuk spul van voldoende kwaliteit en redelijke prijs. Het werd nog even spannend omdat het erg laat werd bezorgd. Uiteindelijk slechts 1 dag voor het feest en dat vond ik wat krap ondanks zeer tijdig besteld.

Feestelijk uitpakken.

Alles netjes op tijd volgens afspraak.

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Super!!!!

Was niet geleverd door post.nl na contact persoon mail had ik gelukkig nog alles op tijd binnen. Kan niet meer zeggen dan echt super super super! Niks dan lof! Groet monique

Mooie producten, snel geleverd

Super leuke producten gekocht van thema voetbal. De ballonnen zijn van goede kwaliteit. Op de website snel gevonden wat ik nodig had en vervolgens werden de producten de dag erna al geleverd. Zeer tevreden!

Super goede en snelle service!!!

Goede en snelle service!!!

Zeer content

Mijn bestelling was dik in orde en ook snel geleverd.

Mooi product, goed service

Leuk product, snelle verzending. Product kwam wel gevouwen binnen

Erg duur voor wat je krijgt

De servetten vind ik super onhandig en geven af. De slinger ziet erg goedkoop uit. De pop moet je voorzichtig behandelen anders gaat ie kapot. De button is erg snel kapot door t plastic sluiting. De tshirt vind ik ook erg goedkoop uitzien

Gewoon prima.

Snel geleverd, goede artikelen en prijsvriendelijk.

Service en bezorging zeer vlot en goed

Zie hier boven

Snelle service en coulant

Thema Ballonnen waren helaas al enkelen van kapot en gingen snel leeg. Na berichten leverancier zijn die kosten netjes gecrediteerd. Mooie producten en zeer snelle levering.

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.