Snelle levering!!

bestelling klopt en was op tijd . dat wil heel wat zeggen!

bestelling klopte en was op tijd

Vandaag besteld is morgen in huis.

Ik had breuk in mijn pakketje. De volgende dag had ik al een nieuwe mok in huis. Fijn zo'n bedrijf, waar je alles op feest/ verjaardag kunt vinden.

Dubbel

Mijn cijfer vloeit voort uit dat mijn bestelling die ik deed via afterpay geannuleerd werd zonder dat ik hiervan bericht ontving. Daarna ben ik wel goed geholpen. Dus ik zou eigenlijk een 4 en een 7 hebben gegeven. De bestelling was uiteindelijk nog op tijd, maar dus wel omdat ik zelf na een week aan de bel trok.

De moeite was het waard

Snelle levering en een brede assortiment

Bestelproces kan worden verbeterd

Al met al een prima ervaring met deze webshop. De artikelen waren zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Ook was er rekening mee gehouden dat het artikel niet werd gevouwen, het artikel ziet er dus nog mooi uit zonder dat er vouwen of iets dergelijks in zijn gekomen. Ik had een aantal opmerkingen over het plaatsen van de artikelen in de winkelwagen en de gebruiksvriendelijkheid van de website en ik moet zeggen dat dit heel positief werd opgevat door de site-eigenaar. Het wordt door deze mensen goed gewaardeerd als je eventueel commentaar bijvoorbeeld op de bruikbaarheid van de website met ze deelt. Dit is uiteindelijk in iedereens belang, maar ik voelde me echt gehoord en dat vind ik fijn. Een win-winsituatie uiteindelijk eigenlijk: mijn shopplezier wordt ermee vergroot en hun shopvriendelijkheid! Vriendelijk personeel trouwens!

Nep parel Ketting

Jammwr van de hoge verzendkosten voor zo’n licht pakketje

Top service en super snelle levering! Materiaal was ook fantastisch!

Goede service, artikelen snel en zorgvuldig geleverd.

Goede service. Artikelen snel geleverd, en goed verpakt.

alles is prima geregeld

leuke dingen en snel netjes geregeld

Snelle levering. En voor de boog/pilaar dat werkte uitstekend.

Vandaag besteld morgen in huis!!

Prima verzorgd!!

Ik heb gekregen wat ik heb besteld op de aangevraagde dag met betalen achteraf als mogelijkheid en ben hier zeer tevreden over. Helaas vier ik maar 1 verjaardag per jaar waarvoor ik feestartikkelen nodig heb dus zal ik voorlopig niet meer bestellen. Maar alsnog duim omhoog :)

Alles prima en goed geregeld

Alles prima geregeld. Leuke spullen!

Suuuupersnelle levering!

Onverwacht, dus ook beetje jammer…. Snelle levering. Melding kwam vóór 07:00 uur dat op zelfde dag geleverd zou worden. Uiteindelijk wel blij, één dag na bestelling! Belofte voor toekomst..

Goed meegedacht, persoonlijke benadering

Ik had een verkeerd adres aangemeld, door een fout van Google Forms. Ik kreeg een persoonlijke mail met daarin de vraag mijn adres opnieuw aan te geven, en binnen een half uur was de nieuwe verzending van het pakket geregeld, en had ik het pakket alsnog snel binnen. Daar waar dat bij andere bedrijven nog wel eens leidt tot lang wachten en kopzorgen over waar je pakket dan is..

Snelle levering. Super netjes verpakt. Tevreden

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Zeer netjes op tijd geleverd.

Goed website. Snelle en goed levering.

Prima geregeld

Ik heb mijn bestelling netjes verpakt en optijd gekregen.

Ik vind de prijs-kwaliteit-verhouding niet goed

De spullen zijn wat mij betreft te duur. Ik zal niet meer bestellen bij uw bedrijf.

Hele fijne klantenservice

Pakketje is direct verzonden alleen zoek geraakt bij post nl. Na contact op te hebben genomen met de klantenservice van feestartikelen direct te horen gekregen dat bestelling wordt geannuleerd en dat ik het geld binnen paar dagen teruggestort krijg.

Super snel geleverd!

De volgende dag had ik het artikel al in huis. Het zat goed verpakt en was geheel volgens verwachting.

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.